Back in Showbusiness: 7 shows in 1 week!

De afgelopen maanden hebben de uitvoerende optredens van de Showman op de achtergrond gestaan, aangezien de hele wereld een stapje terug deed waren er geen grote evenementen. Deze maanden is veel aandacht besteed aan ontwikkeling, onderhoud en het creëeren van nieuwe acts. Komende week speelt Showman Jovel weer 7 shows! De Showman is te zien bij diverse basisscholen en tijdens particuliere feesten in de regio Rotterdam, Leiden en Zoetermeer.

Foto: Showman Jovel: goochelaar - entertainer - presentator

Jori Veldhuizen (artiestennaam Jovel) startte zijn entertainment bedrijf Jovel Entertainment op in 2006. Het bedrijf groeide uit tot een steeds groter geheel en samen met tientallen artiesten veroverde de circusparades van Circo di Strada afgelopen jaren de wereld. De laatste maanden heeft Jori ingezet om innovatief na te denken over zijn shows in een veranderde wereld. Goed nieuws, deze zomer tovert hij weer een lach op ieders gezicht! Hij is te boeken als ware showman voor kinderfeestjes, scholen, verjaardagen en (kleine) theatershows.

Afgelopen januari speelde hij nog meerdere dagen in Dubai met Circo de Strada en een team van negen artiesten. Voor de zomer van 2020 stond de agenda al volgeboekt met optredens in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Roemenië. Zoals elk jaar zou het weer een zomer worden vol mooi entertainment in binnen- en buitenland. Totdat de wereld veranderde, de magie van evenementen verdween (tijdelijk) naar de achtergrond. Totdat de grote evenementen weer mogelijk zijn groeit Jovel Entertainment gewoon door, niet zozeer qua grootte dit keer, maar juist in intimiteit, beleving en in het verder ontwikkelen van de kleinere producties. 

Dus laat Jori ook komende zomer groot en klein verbaasd staan met zijn aanstekelijke enthousiasme, verbluffende goocheltrucs en indrukwekkende circuskunsten. Jori: “Back in (show)business, kunnen we het noemen. Ik wil me focussen op wat wél mogelijk is, altijd rekening houdend met de regelgeving vanuit de overheid. Voorheen was mijn ambitie groot, groter, grootst, nu heb ik juist innovatief nagedacht over wat er past bij de tijd waarin we nu leven en dat is het op kleinere schaal samen zijn. Ik innoveer mijn aanbod nu in een kleinere setting, de echte ‘one man show’ beleving. Mensen hebben behoefte aan magie, aan de unieke beleving van live entertainment. Nu dit op grote schaal niet kan, geniet men des te meer van de kleine dingen, vandaar mijn keuze om deze zomer vooral individueel op te treden.’’ 

Vol met zijn gebruikelijke positiviteit en professionaliteit vertoont hij de komende tijd zijn passie als showman (in Zoetermeer), want niets is mooier dan een lach op het gezicht te toveren van publiek, ook in deze tijd. Wilt u ook een stukje magie toevoegen aan een kinderfeestje, op school, of tijdens elk feest dat wel kan? Vraag de Showman!


#showman #jovel #showmanjovel #goochelaar #presentator #entertainer #goochelen #schoolfeest #alternatiefschoolreisje #schoolreisje #schoolreis #eindfeest #zomerfeest #goochelaaropschool #basisschool #goochelfeest #zoetermeer #leiden #rotterdam #feestopschool #circusfeest #artiest #optreden

20 keer bekeken0 reacties