top of page

Thema Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis - Nieuwe voorstelling voor theaters en basisscholen

Thema voorstelling: Kinderboekenweek 2023 - Bij mij thuis

Elk jaar speelt Showman Jori Veldhuizen een nieuwe voorstelling tijdens de Kinderboekenweek, volledig passend bij het jaarlijkse thema. De voorstelling wordt gespeeld op basisscholen, in theaters, bij (kinder)evenementen en bibliotheken. De Kinderboekenweek 2023 vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2023. De nieuwe voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023 wordt door de Showman in en rond deze week gespeeld. Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is Bij mij thuis!


Foto: Showman presenteert voorstelling Kinderboekenweek 2023


Voorstelling Kinderboekenweek 2023: Een soort escaperoom in een magische voorstelling

Na het succes van de volledig uitverkochte periode in en rondom de Kinderboekenweek 2021 en Kinderboekenweek 2022, presenteert Showman Jori Veldhuizen ook dit jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling. De afgelopen jaren bleef het zelfs niet eens beperkt tot de KinderboekenWEEK, het werd KinderboekenMAAND! Een maand lang genoten vele tienduizenden van zijn nieuwe voorstelling, speciaal ontwikkeld voor de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek is bekend: Bij mij thuis! Wat maakt jouw huis bijzonder? Het belooft een magische voorstelling te worden, een soort escaperoom, maar dan in een voorstelling vorm. Lukt het de Showman van dit magische huis zijn thuis te maken?


Foto: Voorstelling Kinderboekenweek 2023 - Thema Bij mij thuis
Bekijk de video:

Meer informatie: www.showman.nl/kinderboekenweek2023

bottom of page