Magic Recycle Show

plasticsoep kindervoorstelling kindersho

Magic Recycle Show

Magische familievoorstelling over de plasticsoep

Voorstelling thema: Plasticsoep & milieu

Magische familievoorstelling over de plasticsoep
Het probleem wordt alsmaar groter: de plasticsoep in de zee! Als wij niets veranderen zal de hoeveelheid plastic de komende jaren in de zee zo enorm toenemen, dat er over zo’n 30 jaar zelfs meer kilo aan plastic in de zee ronddrijft, dan er vissen zwemmen. In deze educatieve en magische voorstelling maakt Showman Jori Veldhuizen het publiek op geheel eigen en magische wijze bewust van dit probleem, in zijn nieuwe thema voorstelling: Magic Re-Cycle Show. Als geen ander weet hij het jonge publiek te boeien met zijn zeer afwisselende voorstellingen vol interactie, magie en circus: alles volledig in het thema aangepast.

Recycle of... Re-Cycle show?
Op de speelvloer van het (openlucht)theater ligt een enorme hoeveelheid afval. In de voorstelling neemt de Showman de kinderen en (groot)ouders mee in het opruimen en het scheiden van dit afval. In de voorstelling worden verschillende producten op magische wijze gerecycled tot nieuwe producten, dit met grote verwondering van het publiek. Maar... als je niet goed oplet hoe je afval splitst, vliegen de plastic zakjes door de lucht en verandert het water in de zee in een plasticsoep. Zal de Showman de vissen kunnen redden?

Deze unieke voorstelling heeft een spetterende finale: het gebruikte afval verandert tot één groot gerecycled product: zijn RE-CYCLE! Een unieke acrobatische fiets, gemaakt van zwerfafval (niet op de foto voor het verrassingseffect). 

plastic soep voorstelling kindershow kin
balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

Een nieuwe show met de kwaliteit én orginaliteit van de andere shows van Showman

VakBlauw.jpg

Een magische voorstelling over het grote probleem: Plasticsoep

 

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen. Een nieuwe kindershow & familievoorstelling, mét de kwaliteit en originaliteit van de andere shows van Showman. 
 

 • Duur show: 20, 30, 45 of 60 minuten of anders in overleg.

 • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

 • Doelgroep: familievoorstelling & kindershow

 • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep

 • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België

 • Opbouwtijd: afhankelijk van de locatie

 • Geschikt voor binnen én buiten

 • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 30 minuten

 • Inclusief vrijblijvend en kosteloos voorgesprek bij u op locatie

 • Deze voorstelling is altijd in verdere ontwikkeling, getoonde sfeerbeelden kunnen afwijken van de exacte inhoud

Benodigdheden:

 • Stroom (220/230 Volt) voor geluid, licht en/of rook-/bellenblaasmachine

 • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (dit is de optimale afmeting: echter kan de voorstelling aangepast worden aan elke specifieke locatie)

 • Geen podium nodig (uiteraard wel mogelijk om de voorstelling op een podium te verzorgen)

 • Speelvlak op begane grond of lift aanwezig

Achtergrond

De nieuwe magische voorstelling over de plasticsoep in de zee wordt gespeeld door Showman Jori Veldhuizen. Na het afronden van zijn VWO en HBO-opleiding (Pabo) heeft hij een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Als kind is hij betoverd door de magie van het theater, goochelen en circus. Hij is uitgegroeid tot professioneel allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen: de Showman kan het allemaal! Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer.

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij Snowworld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's