top of page
showman voorstelling verkeer verkeerswee

Magic Traffic Show

Voorstelling Verkeer - Digibord
Week van het Verkeer 2024
11 t/m 15 maart 2024

Verkeer digibord

Bekijk de voorstelling: (vanaf 11-03-24)

Tips voor het bekijken

Bekijk de voorstelling simpel en eenvoudig:

  • Zet het geluid aan

  • Maak de video schermvullend 

  • Veel plezier!

Lukt het niet?
Bekijk dan de voorstelling via deze link (beschikbaar vanaf 11 maart 2024)

Deze voorstelling volgend schooljaar LIVE op jouw school? Dat kan!
Stelt u zich eens voor… De aula of gymzaal volledig ingericht als verkeersplein, compleet met zebrapad, belijning, een écht verkeerslicht en magische verkeersborden. De show draait om een pakketje dat voor de Showman ergens klaarligt, maar waar en aan wie is het afgegeven? De kinderen gaan de artiest helpen dit pakketje te vinden door antwoord te geven op allerlei vragen over verkeersregels, borden en diverse verkeerssituaties. Samen gaan ze op zoek en helpen hem. De interactie die ontstaat is geweldig en het is lachen geblazen want: waarom zou je niet mogen fietsen op een ‘hoge bi’ (een fiets met een groot en klein wiel), als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een eenwieler of enorm hoge driewieler? Let goed op tijdens de voorstelling! De verkeersborden zijn magisch en kunnen nog wel eens veranderen..

Foto voorstellig verkeer
balk blauw.jpg
VakBlauw.png

De Showman is met zijn Magic Traffic Show bekroond als vice kampioen tijdens het NK Goochelen voor kinderen

VakBlauw.png

De Showman is afgestudeerd aan de lerarenopleiding (PABO)

balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Week van het verkeer - Amsterdam

DIGIBORD voorstelling:

“De kinderen hebben echt genoten van de show! Normaal gesproken gaan we eens in de zoveel tijd met de leerlingen naar een voorstelling in het theater, dat hebben we door corona al lang niet kunnen doen. Vandaag hadden we het gevoel dat we weer even in het theater zaten te kijken, zo fijn! Het was een hele leerzame en leuke show. De kinderen konden hun concentratie de gehele 30 minuten volhouden, dat zegt genoeg!” – Opening Week van het Verkeer Amsterdam

Verkeersplein Amsterdam

"Fantastische verkeersvoorstelling! Een zeer gevarieerd en educatief programma, echt de moeite waard om deze show te boeken. De interactie met de kinderen en het enthousiasme spatten er vanaf, ga vooral zo door! Onwijs knap hoe Jori de aandacht van de kleuters voor bijna een uur heeft weten vast te houden. De leerlingen hebben genoten, zaten op het puntje van hun stoel en deden enthousiast mee. Wij hopen zeker nog vaker te kunnen samenwerken, fantastisch."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Basisschool Het Palet - Zoetermeer 

"Wat was het woensdag leuk! De juffen en meesters van de groepen 1 t/m 4 vierden hun verjaardag. De kinderen werden getrakteerd op een supergave voorstelling van Jovel. Met zijn Jovel’s Magic Traffic Show leerde hij ons over het verkeer via goocheltrucs en circusacts. Het was een wervelende show. We hebben ons verbaasd, we hebben gelachen en wat waren we enthousiast over de voorstelling. De kinderen zouden op deze manier wel iedere dag over het verkeer willen leren."

Herman Jozef school - Berlicum

"Het was een energieke voorstelling. Voor alle leerlingen interessant! Op een leuke manier zijn diverse verkeersregels en afspraken aan bod gekomen. Nieuw voor de onderbouw, herhaling voor de bovenbouw. Een aanrader! Super, super leuk!"

Basisschool den Duin in Made

"Luid galmt het applaus door de hoge Amerhal, als Jovel op zijn tweewieler de zaal komt binnenrijden. Geen gewone tweewieler, maar een met een heel groot en een heel klein wiel. Zijn kostuum ziet er uit als een zebrapad: zwart en wit. Hij draagt zelfs een witte en een zwarte schoen. Daarmee heeft hij de kinderen al voor zich gewonnen."

HUB Noord-Brabant (Rosmalen) - Speciaal Basisonderwijs (SBO)

"Onze kinderen waren dik 45 minuten geboeid door deze show. Alles zat erin: humor, spanning en educatieve elementen over verkeer. Kortom: helemaal TOP! Knap ook hoe je (zelfs tijdens de voorstelling) af kon stemmen op onze speciale doelgroep." De Magic Traffic Show (de voorstelling over het verkeer) was te gast bij HUB Noord-Brabant, vestiging Rosmalen, op dinsdag 30 mei."

Juf Marja

DIGIBORD voorstelling:

“Het is zover! De leerlingen zitten er klaar voor. Vandaag is de voorstelling over het VERKEER in hun eigen klas! Ze kijken naar het digibord. Al snel vergeten ze dat ze in de klas zitten. Ze gaan volledig op in de voorstelling over het verkeer. Nooit gedacht dat dit zou kunnen!”

Verkeersveiligheid Zuid-Holland

"De Magic Traffic Show was onderdeel van de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Jovel wist alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 te boeien met zijn show vol goochel- en jongleertrucs in het verkeersthema. Super leuk dat de leerlingen ook echt betrokken werden bij de show!" - Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH)

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Openbare Daltonschool de AkkerDijk - Purmerend

"Vandaag zijn Pinkeltje en de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 gestart met het thema verkeer. Het was een geweldig startmoment met een optreden van Jovel en de Magic Traffic show. Een leerzame show vol goochel- en jongleertrucs." Gepost op de Facebook pagina van Openbare Daltonschool de AkkerDijk.

Marcel Verbakel - Magic with a smile

Dat zorgt voor heel veel interactiviteit en hilariteit. Want waarom zou je niet mogen fietsen op een hoge bi, als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een één- of driewieler als datzelfde verkeersbord magisch verandert van beeld? Jori nodigt kinderen uit om actief deel te nemen. Daarvoor moeten ze wel ‘sur place’ lopen, rennen, fietsen, bellen en hun hand uitsteken….

AD over Verkeerstuin Amersfoort

"De kerstvakantie saai? Niet voor de kinderen die tijdens het Winterkwartier in de Verkeerstuin waren. De Magic Traffic Show gaf een heel nieuw inzicht in de wondere wereld van het verkeer. De verkeersborden bleken magisch en konden zomaar van kleur of vorm verschieten. Kortom, het waren twee middagen vol hoogtepunten en gezelligheid."

Meer shows van de Showman:

Showman voorstelling milieu afval zwerfafval recycle recycling duurzaam magic show.jpg

Magic RECYCLE Show

Thema: Afval & Duurzaam

Voorstelling Verkeer schoolvoorstelling

Magic Traffic Show

Thema: Verkeer

Showman Jovel Goochelaar Jori Veldhuizen

Magic Christmas Show

Thema: Kerst

Showman & Friends spektakel show pretpark theater zomershow.jpg

Showman & Friends

Spektakel show

Sinterklaas theatershow voorstelling.jpg

Circus voor de Sint

Thema: Sinterklaas

presentator jori veldhuizen showman gooc

Jori Veldhuizen vertelt..

Lezing & TED talk

balk blauw.jpg
Banner_edited.png
Bekijk video's
bottom of page