top of page
Showman - Voorstelling ik word Showman - Showman Jori Veldhuizen.jpg

Theater voorstelling: Ik word... SHOWMAN!

Een magische familievoorstelling voor het hele gezin

Banner_edited_edited_edited.png
Theater voorstelling video Ik word... Showman

Theater voorstelling: Ik word... Showman"

Theater, magie & circus!

Theatervoorstelling - Leef je droom!

In deze magische voorstelling wordt het publiek meegenomen in het waargebeurde verhaal van een jongen met een heel grote droom. De Showman speelt meerdere rollen en beleeft samen met de kinderen en (groot)ouders een avontuur vol ambities en idealen. Zal het lukken deze kinderdroom in vervulling te laten gaan? Een ontroerend verhaal vol theater, magie, circus, special effects en een spetterende finale. Het schitterende decor met verrassende wisselingen is geschikt voor in het theater, op school in de gymzaal, of in een aparte ruimte bij een kinderevenement.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, elk kind kan worden waar hij of zij van droomt. Kinderen spelen vaak de beroepen die ze willen worden. Ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden. In deze voorstelling worden de kinderen gestimuleerd te geloven in hun eigen dromen, hun eigen droom te leven. In de voorstelling "Worden wat je wil" voor de speelt Jori Veldhuizen verschillende beroepen. 

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal
Een voorstelling door één artiest, die  meerdere rollen vervuld, dat is de nieuwe voorstelling van Showman Jori Veldhuizen.

Het is precies 25 jaar geleden. De kleine Jori is 11 jaar oud. Hij wil Showman worden! 

Hij gaat zijn droom achterna en treedt op in 12 landen, verspreid over 3 continenten. In deze voorstelling neemt de acteur de kinderen mee in zijn reis vol dromen, ambities en idealen, uitgebeeld door verschillende beroepen. Een zeer afwisselende voorstelling vol theater, magie, interactie en circus. Een verhaal dat klein begint en groeit tot een spetterende finale als Showman.

theater voorstelling_edited.png
balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

De voorstelling
"Ik word... Showman!"
is BEKROOND tijdens het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen 2021

VakBlauw_edited.jpg

Een waanzinnige familievoorstelling vol theater, magie, circus en special effects!

Foto Theatervoorstelling Ik word... Showman

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling is zeer geschikt voor theaters, basisscholen en culturele instellingen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een volledig theater gemaakt kan worden.

  • Duur show: ca. 60 minuten of anders in overleg

  • Inbegrepen: groot decor, speelvloer, geluid (tot 250 kinderen incl.), theaterlicht en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 en hun (groot)ouders en/of leerkracht(en)

  • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België

  • Opbouwtijd: 150 minuten, afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

Meer informatie?

Achtergrondgegevens

De voorstelling wordt gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

Vakjury NK Goochelen voor kinderen

“Een professional aan het werk die op een theatrale enthousiaste manier het publiek, zowel jong als oud, op een onderhoudende manier entertaint.”

Showman Jori Veldhuizen is met deze voorstelling bekroond als vice-kampioen tijdens het Nederlands Kampioenschap goochelen voor kinderen 2021.

Theater Vikingschip - OBS 't Span

Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

IKC Het Duet - Uithoorn

“Showman Jori pakt uit met zijn geweldige show, decor en energie. Hij neemt de leerlingen, jong en oud, een uur lang mee in zijn verhaal. Stuk voor stuk genieten zij vol enthousiasme, verwondering en met een grote lach op hun gezicht.”

Prins Florisschool

“Geweldige show die alle kinderen en volwassenen boeide van begin tot eind! Echt een groot succes en aanrader!”

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

IKC Noordeinde

Vandaag op IKC Noordeinde de fantastische show: "Worden wat je wil, ik word... Showman" gezien. Prachtig decor, mooie kostuums, erg leuke trucs waar de kinderen uren later nog over spraken! En zo goed passend bij het niveau van alle kinderen. Het was een zeer geslaagde dag!!

CMS De Abeel Den Haag

Jori heeft bij ons de voorstelling Ik word...Showman gespeeld. De communicatie rondom de boeking verliep vlekkeloos. Jori is flexibel en heeft een prettige manier van communiceren. De voorstelling zelf was geweldig! Jori heeft twee voorstellingen gespeeld. Eén voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Daarbij heeft hij dingen aangepast, waardoor de voorstelling voor alle kinderen geschikt was. De show is vrolijk, spannend en het thema (volg je droom) is mooi gekozen. Voor ons is Jori echt een aanrader!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

OBS De Droomboom - Heerlen

Een all inclusive concept. Je boekt de show. Er wordt opgebouwd, geen werk voor school en je kunt achteruit leunen en kijken naar iets magisch.
De kinderen en leerkrachten van onze school hebben genoten.
Als het aanvraagt wordt het zelfs vergoed door het jeugdeducatiefonds.

Da Costaschool - Utrecht

“Super leuke voorstelling! Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, hebben ervan genoten. In de show zat zowel goochelen als acrobatiek, ze vonden het prachtig! Ook de aankleding van de hele voorstelling zag er goed uit.”

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! We waanden ons echt in een magische theatervoorstelling. Organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd. De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.

Een aanrader!”

balk%20blauw_edited.jpg
Banner_bruin.jpg
bottom of page