Magic Traffic Show verkeer thema opening

Magic Traffic Show

Voorstelling verkeer - Vol met goochelen en veel meer!

Banner_edited.png
Balk58_edited.png
 

Magic Traffic Show

Balk58_edited.png

Voorstelling: verkeer

De meest educatieve en magische show over het verkeer voor kinderen!

De Magic Traffic Show is een educatieve voorstelling over het verkeer. De show speelt in op de veiligheid van kinderen in het verkeer en het plezierig leren van verkeersregels. De act heeft diverse circus elementen zoals eenwielfietsen, jongleren en goochelen. Jori Veldhuizen (Jovel, de artiest) heeft een geweldige interactie met het publiek door jarenlange ervaring als leraar en entertainer! Geschikt voor iedere basisschool, culturele instelling of organisatie en een meerwaarde op ieder evenement met jonge bezoekers. Dit is een voorstelling die inspeelt op kinderen en het verkeer gecombineerd met magische elementen, humor en educatie!

‘De grappigste verkeersles ooit!’
Stelt u zich eens voor… De aula of gymzaal volledig ingericht als verkeersplein, compleet met zebrapad, belijning, een écht verkeerslicht en magische verkeersborden. De show draait om een pakketje voor Jovel dat ergens klaarligt, maar waar en aan wie is het afgegeven? De kinderen gaan Jovel helpen dit pakketje te vinden door antwoord te geven op allerlei vragen over verkeersregels, borden en diverse verkeerssituaties. Samen gaan ze op zoek en helpen Jovel. De interactie die ontstaat is geweldig en het is lachen geblazen want: waarom zou je niet mogen fietsen op een ‘hoge bi’ (een fiets met een groot en klein wiel), als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een eenwieler of enorm hoge driewieler? Let goed op tijdens de voorstelling! De verkeersborden zijn magisch en kunnen nog wel eens veranderen..

Balk58_edited.png

De Magic Traffic Show is bekroond als vice kampioen tijdens het NK Goochelen voor kinderen

De Showman is afgestudeerd aan de lerarenopleiding (PABO)

Balk58_edited.png
Balk58_edited.png

Show gegevens

Deze show is zeer geschikt voor basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie tot 250 kinderen en technicus

  • Doelgroep (educatief): groep 1 t/m 6

  • Doelgroep (entertainment): groep 1 t/m 8 

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten


Decor
Het decor verandert elke ruimte als een gymzaal of aula in een theater.
Bekijk de video van de opbouw van het decor.

Banner_edited.png
Balk58_edited.png

Opbouw decor

Balk58_edited.png

Achtergrondgegevens

Showman Jovel wordt gespeeld door Jori Veldhuizen. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (Pabo) heeft hij een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Het viel hem op dat op de verschillende scholen waar hij gewerkt heeft, het vak verkeer een ondergeschoven kindje is. Verkeersveiligheid is ontzettend belangrijk voor kinderen (en volwassenen). Met zijn voorstelling over het verkeer zorgt hij dat op een speelse manier de verkeersregels blijven hangen bij de kinderen.

 

De show is zeer geschikt voor de opening of afsluiting van een project / thema verkeer, verkeersdag, verkeersweek of als verkeerseducatie. Tevens is de voorstelling erg goed inzetbaar voor meester- en juffenfeesten of bijvoorbeeld een kleuterfeest, opening van een nieuwe verkeersplein of schoolplein of natuurlijk gewoon als een leuke show gedurende het schooljaar. 

Balk58_edited.png

Wat anderen zeggen...

VakBlauw_edited.jpg

Verkeersplein Amsterdam

"Fantastische verkeervoorstelling! Een zeer gevarieerd en educatief programma, echt de moeite waard om deze show te boeken. De interactie met de kinderen en enthousiasme spat er vanaf, ga vooral zo door! Onwijs knap hoe Jori de aandacht van de kleuters voor bijna een uur heeft weten vast te houden. De leerlingen hebben genoten, zaten op hun puntje van hun stoel en deden enthousiast mee. Wij hopen zeker nog vaker te kunnen samenwerken, fantastisch."

VakBlauw_edited.jpg

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

VakBlauw_edited.jpg

Basisschool Het Palet - Zoetermeer 

"Wat was het woensdag leuk! De juffen en meester van de groepen 1 t/m 4 vierden hun verjaardag. De kinderen werden getrakteerd op een supergave voorstelling van Jovel. Met zijn Jovel’s Magic Traffic Show leerde hij ons over het verkeer via goocheltrucs en circusacts. Het was een wervelende show, waarbij wij ons hebben verbaasd en gelachen en wat waren we enthousiast. De kinderen zouden op deze manier wel iedere dag over het verkeer willen leren."

VakBlauw_edited.jpg

Herman Jozef school - Berlicum

"Het was een energieke voorstelling. Voor alle leerlingen interessant! Op een leuke manier zijn diverse verkeersregels en afspraken aan bod gekomen. Nieuw voor de onderbouw, herhaling voor de bovenbouw. Een aanrader! Super, super leuk!"

VakBlauw_edited.jpg

Basisschool den Duin in Made

Luid galmt het applaus door de hoge Amerhal, als Jovel op zijn tweewieler de zaal komt binnenrijden. Geen gewone tweewieler, maar een met een heel groot en een heel klein wiel. Zijn kostuum ziet er uit als een zebrapad: zwart en wit. Hij draagt zelfs een witte en een zwarte schoen. Daarmee heeft hij de kinderen al voor zich gewonnen. 

VakBlauw_edited.jpg

HUB Noord-Brabant (Rosmalen) - Speciaal Basisonderwijs (SBO)

"Onze kinderen waren dik 45 minuten geboeid door jullie show. Alles zat erin: humor, spanning en educatieve elementen over verkeer. Kortom: helemaal TOP! Knap ook hoe je (zelfs tijdens de voorstelling) af kon stemmen op onze speciale doelgroep." De Magic Traffic Show (de voorstelling over het verkeer) was te gast bij HUB Noord-Brabant, vestiging Rosmalen, op dinsdag 30 mei."

VakBlauw_edited.jpg

Verkeersveiligheid Zuid-Holland

"De Magic Traffic Show was onderdeel van de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Jovel wist alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 te boeien met zijn show vol goochel- en jongleertrucs in het verkeersthema. Super leuk dat de leerlingen ook echt betrokken werden bij de show!" - Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH)

VakBlauw_edited.jpg

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer hebben gewaardeerd is dat alles met je te overleggen is en op een zeer prettige manier. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

VakBlauw_edited.jpg

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

VakBlauw_edited.jpg

Openbare Daltonschool de AkkerDijk - Purmerend

"Vandaag zijn Pinkeltje en de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 gestart met het thema verkeer. Het was een geweldig startmoment met een optreden van Jovel en de Magic Traffic show. Een leerzame show vol goochel- en jongleertrucs." Gepost op de Facebook pagina van Openbare Daltonschool de AkkerDijk.

VakBlauw_edited.jpg

Marcel Verbakel - Magic with a smile

Dat zorgt voor heel veel interactiviteit en hilariteit. Want waarom zou je niet mogen fietsen op een hoge bi, als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een één- of driewieler als datzelfde verkeersbord magisch veranderd van beeld? Sommige kinderen nodigt Jori uit. Daarvoor moeten ze wel ‘sur place’ lopen, rennen, fietsen, bellen en hun hand uitsteken….

VakBlauw_edited.jpg

AD over Verkeerstuin Amersfoort

"De kerstvakantie saai? Niet voor de kinderen die tijdens het Winterkwartier in de Verkeerstuin waren. De Magic Traffic Show gaf een heel nieuw inzicht in de wondere wereld van het verkeer. De verkeersborden bleken magisch en konden zomaar van kleur of vorm verschieten. Kortom, het waren twee middagen vol hoogtepunten en gezelligheid."

Welkom in mijn magische wereld!
Als kind droomde ik van de showbusiness en trad ik op als goochelaar op kinderfeestjes. Mijn passie groeide steeds verder voor goochelen, circus en theater. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren fulltime artiest en heb ik vele mooie plekken van de wereld mogen zien. Waar mag ik mijn droom aan jou laten zien? In het theater, in een pretpark, op school, in het circus, op een evenement of...?

                                                          Tot snel!

Balk58_edited.png
Balk58_edited.png
Banner_edited.png
Banner_edited.png
Bekijk video's