Showman Jovel Theater Jeugdvakantieland

Referenties

In 5 jaar tijd bijna 2 miljoen live bezoekers!

Jeugdvakantieland_edited.jpg
duinrell zomershow.png

Rotterdam Ahoy

79 shows bij Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

SnowWorld

Meer dan 200 shows

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

NK Goochelen voor Kinderen

"Op zaterdag 2 juli 2016 vond het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen plaats in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Dit NK werd gehouden voor honderden kinderen en een vakjury in Theater Cultura. Jovel Entertainment is die dag in de prijzen gevallen! De jury kreeg tijdens het kampioenschap twee optredens te zien van de unieke en leerzame Magic Traffic Show, een show die inspeelt op kinderen en/in het verkeer gecombineerd met magische elementen, humor en educatie! De jury waardeerde de show van Jovel Entertainment als tweede van heel Nederland."

ROV-ZH: Verkeersveiligheid Zuid-Holland

De Magic Traffic Show was onderdeel van de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Jovel wist alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 te boeien met zijn show vol goochel- en jongleertrucs in het verkeersthema. Super leuk dat de leerlingen ook echt betrokken werden bij de show!" Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH)

Basisschool de Bunders

Jori was bij ons op school met de Magic Traffic Show. Het was een hele leuke, verrassend maar zeker ook leerzame voorstelling. Zowel leerlingen als leraren hebben zichtbaar genoten. Jori wist onze gymzaal om te toveren tot een heus theater. Je kunt merken dat Jori een onderwijsachtergrond heeft in zijn manier van omgaan met de kinderen. Hij wist de kinderen van groot tot klein betrokken te houden, te verbazen en te vermaken.
Kortom zeer zeker de moeite waard en wat ons betreft dan ook een aanrader voor iedere school!

Basisschool Het Palet Zoetermeer

"Wat was het woensdag leuk! De juffen en meester van de groepen 1 t/m 4 vierden hun verjaardag. De kinderen werden getrakteerd op een supergave voorstelling van Jovel. Met zijn Jovel’s Magic Traffic Show leerde hij ons over het verkeer via goocheltrucs en circusacts. Het was een wervelende show, waarbij wij ons hebben verbaasd en gelachen en wat waren we enthousiast. De kinderen zouden op deze manier wel iedere dag over het verkeer willen leren."

Feesttent Schoolfeest Goor - 1000 kinderen genieten mee

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Opening IKC Klimboom

"Jori Veldhuizen van Jovel Entertainment heeft de opening van IKC Klimboom tot een groot feest gemaakt. De ontvangst van de kinderen, ouders en genodigden werd door hem opgeluisterd, al fietsend op een 1-wieler. Met diverse goochelacts wist hij de kinderen én volwassenen steeds weer te boeien en te vermaken. De boodschap van de vorming van het IKC wist hij goed over te brengen in zijn acts en de openingsceremonie werd onder zijn regie een prachtig feest." - Foto Zoetermeer Actief

KPN Sinterklaasfeest

"Al enige jaren verzorgt Jovel op diverse locaties het entertainment op bedrijfsfeesten bij KPN. Ieder jaar is er weer een nieuwe spannende show, waar vele kinderen zichtbaar van genieten. Door het leveren van een totaalpakket wordt de klant volledig ontzorgd. De samenwerking is altijd zeer prettig, zowel in de communicatie bij voorbereiding als in de uitvoering. Een echte aanrader!"

Excalibur - The Concert: Presentator / Verteller

"Een waanzinnige jubileumshow van het Phoenix Wateringen (orkest), in combinatie met het Westlands Mannenkoor. De week vóór de uitvoering werd er door de organisatie voor gekozen de verteller van het evenement te vervangen voor Jori Veldhuizen van Jovel Entertainment. Binnen een week werd er overleg gepleegd, gerepeteerd, een kostuum ontwikkeld en heel veel teksten geleerd. Er stond een spektakel vol magie."

Kinder Kerst Gala MHCZ

"Jovel staat altijd garant voor een spectaculaire bijzonder goed verzorgde show. Het vakmanschap spat er vanaf en ontzettend knap hoe de Showman het jeugdige publiek van begin tot eind van de show kan vermaken. Niets anders dan lof."

Duinrell Zomershow

126 shows

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant over de Duinrell Zomershow"

 

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

 

Showman opent Sportgala

"Wij kijken terug op een fijne samenwerking met Showman. Jori heeft het online sportgala geopend met een op maat gemaakte act vol illusies en jongleren.

Dit zag er fantastisch uit!
Bedankt Jori, hopelijk tot snel!"

Projectteam Sportgala, gemeente Zoetermeer

 

Playmore - Speelmeer vakantieactiviteiten (al 20 jaar!)

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theater attractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Opening Kindcentrum De Entree

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerst volgende lustrum is hij zeker van de partij!" - Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

Basisschool St. Hubertus

"Wat een show! De kinderen hebben hun ogen uitgekeken en waren elke keer weer verwonderd wanneer er iets nieuws gebeurde. Ze hebben nog nooit zo'n leuke verkeersles gehad. Fijn dat op deze manier meerdere disciplines gecombineerd kunnen worden in een educatieve vorm. Als ICC'er vind ik het aanbod van culturele activiteiten ook erg belangrijk en op deze manier vangen we 2 vliegen in één klap. De kinderen hebben genoten! Ook de samenwerking en planning vooraf verliepen goed en erg soepel. Er werd duidelijk en snel gecommuniceerd, het voelde meteen al vertrouwd"

Immanuelschool

Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van showman Jovel. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen!

Cultuurpad

"Jovel weet zijn magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Verkeersplein Amsterdam

"Fantastisch verkeervoorstelling Een zeer gevarieerd en educatief programma, echt de moeite waard om deze show te boeken. De interactie met de kinderen en enthousiasme spat er vanaf, ga vooral zo door! Onwijs knap hoe Jori de aandacht van de kleuters voor bijna een uur heeft weten vast te houden. De leerlingen hebben genoten, zaten op hun puntje van hun stoel en deden enthousiast mee. Wij hopen zeker nog vaker te kunnen samenwerken, fantastisch."

Juf Cindy

"Wat een feest! Met mijn klas naar Jovel's Magic Circus Comedy Show geweest. Die enthousiaste, verbaasde gezichtjes en reacties zijn goud waard!"

Speciaal Onderwijs - De Bodde

"Wij kijken met veel plezier terug op afgelopen vrijdag!
De leerlingen vonden het fantastisch en van mij collega's hoor ik ook alleen maar positieve geluiden. Super hoe jij je show opvoert en hoe je het niveau aanpast aan de leerlingen, echt top! De samenwerking vond ik ook top. Fijn hoe we via de mail contact hielden en dat je zo meedacht in verband met corona, je verschillende opties, echt super fijn! Wij zien je hopelijk snel weer terug! Nogmaals bedankt."

12 landen - 3 werelddelen:

Bijna 2 miljoen toeschouwers in 5 jaar

Met zijn performances van Circo di Strada heeft Jori opgetreden op vele grote nationale en internationale evenementen. Een aantal voorbeelden: Hong Kong New Year Parade, Macau (China), Toppers in Concert, Formule 1 Bahrein, Attractiepark Toverland, Dubai en Qatar. Bekijk de referenties, foto's en video's van deze parades en acts op www.circodistrada.com

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's