top of page
Showman Jovel Theater Jeugdvakantieland

Referenties

In 5 jaar tijd bijna 2 miljoen live bezoekers!

Jeugdvakantieland_edited.jpg
kpn.jpg
duinrell zomershow.png
snowworld_edited.png
Nederlands Kampioen goochelen voor kinderen 2021 Jori Veldhuizen NK showman goochelaar goo

Showman wint prijs op NK Goochelen voor Kinderen

VAKJURY NK Goochelen voor Kinderen: “Een professional aan het werk die op een theatrale enthousiaste manier het publiek, zowel jong als oud, op een onderhoudende manier entertaint.”
Op zondag 7 november 2021 vond het Nederlands Kampioenschap "Goochelen voor kinderen" plaats in Amstelveen. Dit NK traden professionele goochelaars uit Nederland en België op in een theater vol met kinderen, hun (groot)ouders én een kritische vakjury. Showman en goochelaar Jori Veldhuizen is tijdens deze wedstrijd bekroond tot vice-kampioen van heel Nederland.

Showman Vakantiepark Show Themapark Pretpark Parkshow.jpg

Showman & Friends Parkshow

'Erg fijne samenwerking, alles was bespreekbaar en dit werkte super fijn! Een leuke parade over onze camping en aansluitend een leuke show waarbij vooral de kinderen helemaal op gingen in het verhaal ! Zeker voor herhaling vatbaar!' - Camping & Beachresort Julianahoeve

Voorstelling Verkeer schoolvoorstelling

NK Goochelen voor Kinderen

"Op 2 juli vond het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen plaats in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Dit NK werd gehouden voor honderden kinderen en een vakjury in Theater Cultura. Showman Jori Veldhuizen is die dag in de prijzen gevallen met zijn kindershow over het verkeer! De jury kreeg tijdens het kampioenschap twee optredens te zien van de unieke en leerzame Magic Traffic Show, een show die inspeelt op kinderen en/in het verkeer gecombineerd met magische elementen, humor en educatie! De jury waardeerde de show als tweede van heel Nederland."

Voorstelling verkeer Isala Theater Theatershow kinderen basisschool.JPG

Isala Theater - Grote zaal

Basisschool wint de Magic Traffic Show in de grote zaal van het Isala Theater in Capelle a/d IJssel:
"Het was een erg leuke en ook leerzame voorstelling. Dit kwam door de combinatie van goocheltrucs en leermomenten over bijvoorbeeld goed oversteken en uit de landelijke campagnes ‘MONO’ en ‘AAN in het donker’. Alle 400 kinderen deden enthousiast mee. Ze hebben een hele leuke voorstelling beleefd!"

Basisschool de Horizon in Capelle aan den IJssel is naar de Magic Traffic Show geweest als winnaar van de Schoolbrengweek Challenge. Dit was een samenwerking van SCHOOL op SEEF en gemeente Capelle aan den IJssel. 

Showman Jori Veldhuizen Theater Show.jpg

Volle zalen Magic Traffic Show

Showman Jori Veldhuizen was te gast in de Schouwburg van Cuijk. Wat een geweldig feest was het! De leerlingen uit groep 7 van Het land van Cuijk zijn geslaagd voor hun fietsexamen. Dit moest uiteraard gevierd worden én de verkeersveiligheid werd nog verder onder de aandacht gebracht met de Magic Traffic Show. Een zeer leuke en afwisselende show waar alle leerlingen zichtbaar van genoten. Een mooie combinatie van educatie, theater en spektakel.

verkeerslicht traffic light magic traffi

ROV-ZH: Verkeersveiligheid Zuid-Holland

De Magic Traffic Show was onderdeel van de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. Showman Jori wist alle leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 te boeien met zijn show vol goochel- en jongleertrucs in het verkeersthema. Super leuk dat de leerlingen ook echt betrokken werden bij de show!" Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH)

Sinterklaas theatershow voorstelling.jpg

KPN Sinterklaasfeest

"Al enige jaren verzorgt Showman Jori Veldhuizen op diverse locaties het entertainment op bedrijfsfeesten bij KPN. Ieder jaar is er weer een nieuwe spannende show, waar vele kinderen zichtbaar van genieten. Door het leveren van een totaalpakket wordt de klant volledig ontzorgd. De samenwerking is altijd zeer prettig, zowel in de communicatie bij voorbereiding als in de uitvoering. Een echte aanrader!"

Voorstelling verkeer goochelaar circus s

Basisschool St. Hubertus

"Wat een show! De kinderen hebben hun ogen uitgekeken en waren elke keer weer verwonderd wanneer er iets nieuws gebeurde. Ze hebben nog nooit zo'n leuke verkeersles gehad. Fijn dat op deze manier meerdere disciplines gecombineerd kunnen worden in een educatieve vorm. Als ICC'er vind ik het aanbod van culturele activiteiten ook erg belangrijk en op deze manier vangen we 2 vliegen in één klap. De kinderen hebben genoten! Ook de samenwerking en planning vooraf verliepen goed en erg soepel. Er werd duidelijk en snel gecommuniceerd, het voelde meteen al vertrouwd"

Magic Christmas Show entertainment theat

Playmore - Speelmeer vakantieactiviteiten (al 20 jaar!)

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Showman Jori Veldhuizen. Van jongs af aan is Jori een graag geziene theater attractie met zijn kindershows bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Showman Voorstelling groen afval zwerafval duurzaamheid milieu recycling.jpg

Theater Den Oever

“Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show! Wij hebben genoten van de Magic Recycle Show! Al tijdens het mailcontact was alles snel duidelijk en werd er vlot gereageerd. De kinderen waren vol verwachting omdat ze nog wisten dat ze vorig jaar ook naar de Showman geweest. De voorstelling was erg leuk, heel interactief en leerzaam. Prachtig om kinderen op deze manier met het theater in aanraking te laten komen, het is een show vol verwondering en magie."

presentator opening ikc school goochelaa

Opening IKC Klimboom

"Showman Jori Veldhuizen heeft de opening van IKC Klimboom tot een groot feest gemaakt. De ontvangst van de kinderen, ouders en genodigden werd door hem opgeluisterd, al fietsend op een 1-wieler. Met diverse goochelacts wist hij de kinderen én volwassenen steeds weer te boeien en te vermaken. De boodschap van de vorming van het IKC wist hij goed over te brengen in zijn acts en de openingsceremonie werd onder zijn regie een prachtig feest." - Foto Zoetermeer Actief

Magic Traffic Show verkeer thema opening

Verkeersplein Amsterdam

"Fantastisch verkeervoorstelling Een zeer gevarieerd en educatief programma, echt de moeite waard om deze show te boeken. De interactie met de kinderen en enthousiasme spat er vanaf, ga vooral zo door! Onwijs knap hoe Jori de aandacht van de kleuters voor bijna een uur heeft weten vast te houden. De leerlingen hebben genoten, zaten op hun puntje van hun stoel en deden enthousiast mee. Wij hopen zeker nog vaker te kunnen samenwerken, fantastisch."

Voorstelling%20Showman%20kindershow%20ki

Speciaal Onderwijs - De Bodde

"Wij kijken met veel plezier terug op afgelopen vrijdag!
De leerlingen vonden het fantastisch en van mij collega's hoor ik ook alleen maar positieve geluiden. Super hoe jij je show opvoert en hoe je het niveau aanpast aan de leerlingen, echt top! De samenwerking vond ik ook top. Fijn hoe we via de mail contact hielden en dat je zo meedacht in verband met corona, je verschillende opties, echt super fijn! Wij zien je hopelijk snel weer terug! Nogmaals bedankt."

Voorstelling theatervoorstelling theatershow show familie circus pretpark show.jpg

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! De organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd. De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.” - Bibliotheek Helmond

 

theatervoorstelling schoolvoorstelling theater basisschool.jpg

Da Costaschool Utrecht

"Super leuke voorstelling! Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, hebben er van genoten. In de show zat zowel goochelen als acrobatiek, ze vonden het prachtig! Ook de aankleding van de hele voorstelling zag er goed uit. Collega's hebben daarna ook laten weten dat zij en hun groep het erg leuk hebben gevonden. Bedankt!"

 

Theatervoorstelling kinderartiest kindergoochelaar.jpg

Prins Florisschool

"Geweldige show die alle kinderen (en volwassenen) boeide van begin tot eind! Echt een groot succes en aanrader!"

Kindershow goochelaar clown voorstelling

Feesttent Schoolfeest Goor - 1000 kinderen genieten mee

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Circo di Strada by Night Lights Illumina

12 landen - 3 werelddelen:
Bijna 2 miljoen toeschouwers in 5 jaar

Met zijn performances van Circo di Strada heeft Jori opgetreden op vele grote nationale en internationale evenementen. Een aantal voorbeelden: Hong Kong New Year Parade, Macau (China), Toppers in Concert, Formule 1 Bahrein, Attractiepark Toverland, Dubai en Qatar. Bekijk de referenties, foto's en video's van deze parades en acts op www.circodistrada.com

Showman recycle show kindershow familievoorstelling thema park afval recyclen zwerfafval p

Theater Volendam

"Showman brengt met zijn voorstelling Magic Recycle Show een mix van goochelen, jongleren en comedy. In die mix leert hij de kinderen ook nog eens het belang van de natuur, het opruimen van je eigen afval en de noodzaak om te recyclen en hergebruiken. De kinderen deden fantastisch mee en waren onder de indruk van zijn trucs. Een geweldige voorstelling!"

Showman openlucht theater show festival evenement spektakel podium.jpg

Showman & Friends Spektakel

"We hebben vanaf ons schoolplein genoten van een spectaculaire show van Showman en zijn circusartiesten! Een geweldig podium, een mooie verhaallijn en een spectaculaire afsluiting maakten onze jaarafsluiting meer dan compleet!I n de voorbereiding dacht Jori erg fijn mee waardoor alles tot in de puntjes was verzorgd.Dank je wel Showman & friends!"  - Adjunct directrice Basisschool de Regenboog Zoetermeer

 

Directrice Anna Vreugdenhil schrijft op LinkedIn:“Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen. Vandaag hadden wij de wereldberoemde Showman Jori Veldhuizen op De Regenboog te gast. Het was een geweldige dag met vier mooie shows op een echt podium. Blije gezichten in het heerlijke zomerzonnetje maakten de dag compleet! De show had als thema ‘Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen’. Het ontroerde me te beseffen hoe waar deze boodschap is voor ons allemaal.”

Showman Jori veldhuizen goochelaar kinderen artiest voorstelling kindershow kindervoorstel

Rotterdam Ahoy
79 shows in Showman Theater

"Hij is een showman !!

Showman Jori Veldhuizen is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Showman Jori Veldhuizen circus kindershow kindervoorstelling kindertheater goochelaar.jpg

SnowWorld
Meer dan 200 shows

"Showman Jori Veldhuizen is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Showman Jovel Jori Veldhuizen entertaine

Opening Kindcentrum De Entree

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerst volgende lustrum is hij zeker van de partij!" - Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

theatervoorstelling theatershow familieshow familievoorstelling kindershow kindervoorstell

Theater 't Vikingschip

"Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!"De complimenten van basisschool `t Span in Den Oever - voorstelling in theater 't Vikingschip.

duinrell zomershow cirque lumiere 2016 j

Duinrell Zomershow
126 shows

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant over de Duinrell Zomershow"

 

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

 

voorstelling verkeer verkeersgoochelaar verkeersvoorstelling verkeersdag verkeersweek.jpg

Basisschool Het Palet Zoetermeer

"Wat was het woensdag leuk! De juffen en meester van de groepen 1 t/m 4 vierden hun verjaardag. De kinderen werden getrakteerd op een supergave voorstelling van Showman Jori Veldhuizen. Met zijn Magic Traffic Show leerde hij ons over het verkeer via goocheltrucs en circusacts. Het was een wervelende show, waarbij wij ons hebben verbaasd en gelachen en wat waren we enthousiast. De kinderen zouden op deze manier wel iedere dag over het verkeer willen leren."

Voorstelling verkeer week van het verkee

Basisschool de Bunders

Jori was bij ons op school met de Magic Traffic Show. Het was een hele leuke, verrassend maar zeker ook leerzame voorstelling. Zowel leerlingen als leraren hebben zichtbaar genoten. Jori wist onze gymzaal om te toveren tot een heus theater. Je kunt merken dat Jori een onderwijsachtergrond heeft in zijn manier van omgaan met de kinderen. Hij wist de kinderen van groot tot klein betrokken te houden, te verbazen en te vermaken.
Kortom zeer zeker de moeite waard en wat ons betreft dan ook een aanrader voor iedere school!

Opening Sportgala 2021 Zoetermeer Showma

Showman opent Sportgala

"Wij kijken terug op een fijne samenwerking met Showman. Jori heeft het online sportgala geopend met een op maat gemaakte act vol illusies en jongleren.

Dit zag er fantastisch uit!
Bedankt Jori, hopelijk tot snel!"

Projectteam Sportgala, gemeente Zoetermeer

 

theater show voorstelling Showman Jori Veldhuizen.jpg

Basisschool Kienehoef

"Wat een gave, leerzame en leuke show. De Showman is erg enthousiast en weet de kinderen op een goede manier te betrekken in de show. Alle kinderen zijn gedurende de hele show enorm betrokken geweest. Zeker voor herhaling vatbaar!

Showman Jori Veldhuizen Theatershow.jpg

Directeur Basisschool 't Kompas

"Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Circus voor Sinterklaas Circuspiet Show Sinterklaasfeest bedrijfsfeest sintshow sint.jpg

Sinterklaasshow BSH

"Het was, zoals wij inmiddels van hen weten, heel professioneel. De kinderen hebben er enorm van genoten. Het was weer een feest! 

 

Sinterklaas in deze lastige coronatijd vraagt om een uitdaging. Last minute was besloten dat de show niet live kon plaatsvinden, maar online zou gaan middels een livestream. Showman Jori en zijn Circuspieten team hebben dit heel snel en enorm goed opgepakt en hebben de show hierop aangepast. Ze speelden enorm leuk op de camera, op elkaar en op Sinterklaas in."
 

voorstelling theater circus circusvoorstelling theatervoorstelling.jpg

IKC Het Duet

"Showman Jori pakt uit met zijn geweldige decor, show en energie. Hij neemt de leerlingen, jong en oud een uur lang mee vol enthousiasme, verwondering en met een grote glimlach."

Magic Christmas Show kinderentertainer s

Kinder Kerst Gala MHCZ

"Showman Jori staat altijd garant voor een spectaculaire bijzonder goed verzorgde show. Het vakmanschap spat er vanaf en ontzettend knap hoe de Showman het jeugdige publiek van begin tot eind van de show kan vermaken. Niets anders dan lof."

bottom of page