top of page
Showman voorstelling milieu afval zwerfafval recycle recycling duurzaam magic show.jpg

Magic RECYCLE Show

Magische voorstelling over zwerfafval, duurzaamheid en recyclen

Video Magic Recycle Show met de Showman

Magic Recycle Show

Thema voorstelling: Zwerfafval, duurzaamheid & recyclen

Magic Recycle Show - mét de Showman

Magische familievoorstelling over zwerfafval, het milieu, duurzaamheid en recycling. In deze spectaculaire en educatieve voorstelling gaat Showman Jori Veldhuizen de strijd aan om de wereld weer groen te maken. Op magische wijze wordt afval gerecycled, in een ontroerend verhaal waar de bijen met uitsterven bedreigd worden. Speciaal voor deze voorstelling heeft Showman Jori Veldhuizen een magische afvalcontainer ontwikkeld, vol met verrassende effecten. Deze container komt tot leven, begin rond te tollen, spuugt verkeerd afval uit en zit vol met komische geluiden. De show eindigt met een waanzinnige finale waar het publiek helemaal op het puntje van hun stoel zit als de Showman het licht uit doet om energie te sparen… De afvalcontainers beginnen te recyclen met toffe licht- en rookeffecten. En dit is het pas het begin van de indrukwekkende finale, want dan... 

Magic Recycle Show Showman_edited.png
Foto kinderboekenween 2022 voorstellin2

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling is zeer geschikt voor theaters, basisscholen en kinderevenementen. 
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een sporthal) een theater gemaakt kan worden.

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen incl.) en technicus

  • Doelgroep groep 1 t/m 6, groep 7 en 8 mogen aansluiten (kindershow & familievoorstelling)

  • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België

  • Opbouwtijd: 150 minuten in theaters, 120 minuten in scholen 

  • Afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

Bekijk tarieven

Achtergrondgegevens

De voorstelling word gespeeld door Showman Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround Showman kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. Als afgestudeerd leraar basisonderwijs weet al als geen ander het publiek te blijven boeien.

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar

Wat anderen zeggen...

Theater Volendendam

"Showman brengt met zijn voorstelling Magic Recycle Show een mix van goochelen, jongleren en comedy. In die mix leert hij de kinderen ook nog eens het belang van de natuur, het opruimen van je eigen afval en de noodzaak om te recyclen en hergebruiken. De kinderen deden fantastisch mee en waren onder de indruk van zijn trucs. Een geweldige voorstelling!"

Theater Vikingschip - OBS 't Span

“Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show! Wij hebben genoten van de Magic Recycle Show!

Al tijdens het mailcontact was alles snel duidelijk en werd er vlot gereageerd. De kinderen waren vol verwachting omdat ze nog wisten dat ze vorig jaar ook naar de Showman geweest. De voorstelling was erg leuk, heel interactief en leerzaam. Prachtig om kinderen op deze manier met het theater in aanraking te laten komen, het is een show vol verwondering en magie."

Directeur Basisschool 't Kompas

"Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!"

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

OBS De bloeiende perelaar

"Showman Jori was bij ons op school met zijn Magic Recycle Show. Vanaf het eerste moment wist hij de kinderen te boeien en te enthousiasmeren. Verassende show vol leuke en educatieve  elementen. Kinderen spreken er nog enthousiast over. Zeker voor herhaling vatbaar."

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! We waanden ons echt in een magische theatervoorstelling. Organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd.

Tijdens de herfstvakantie kwam Showman Jori naar onze bibliotheken in Brabant. Een enorm decor smaakt al meteen naar meer, en wauw wat een leuke voorstelling!Educatief, maar ook vol magie, interactief en gewoonweg genieten! Kinderen én ouders hebben genoten. En wij als personeel stiekem ook! De voorstelling sloot aan bij het thema van de Kinderboekenweek, maar Showman Jori heeft nog veel meer voorstellingen.

Na afloop kregen we nog enkele mailtjes van ouders om aan ons door te geven dat ze de voorstelling geweldig vonden. Wij kunnen ons daar alleen maar bij aansluiten.

De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.
Een aanrader!”

Basisschool St. Plechelmus 

“Het was erg mooi dat de showman inspeelde op de opening van ons groene schoolplein. Het was een pakkende voorstelling, zowel groep 1 als groep 8 was zeer geboeid. De kinderen werden geactiveerd om mee te doen! Geslaagde voorstelling!"

Basisschool Het Palet Zoetermeer

Het was een zeer leerzame show. Knap hoe Showman Jori het afvalprobleem vorm heeft gegeven op een begrijpelijke manier, die passend is bij de belevingswereld van de kinderen. De kinderen hebben genoten van alle verrassingseffecten.
Showman Jori en zijn team bereiden alles tot in de puntjes voor. Echt een topteam!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Showman Jori Veldhuizen is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Leerlingenraad OBS Atlantis

"Wij hebben gekeken naar de Magic Recycle Show van de Showman. Wij vonden de show heel leuk en we dachten elke keer: 'Huh, hoe doet hij dit?' Het was leuk dat er kinderen naar voren mochten komen om te komen helpen. Het onderwerp was erg goed en sluit aan bij het nieuws van deze tijd, er moet meer gerecycled worden. De boodschap is goed overgekomen, omdat het leuk een grappig was. "

Montesorrischool Capelle a/d IJssel

"De kinderen en leerkrachten hebben genoten van de Magic Recycle Show. De afwisseling tussen trucs, muziek en het meedoen was superleuk. Op speelse wijze een educatieve voorstelling, die voor iedereen (groep 1-8) voor verwondering zorgde."

balk%20blauw_edited_edited.jpg
Banner_edited_edited_edited_edited_edite
bottom of page