top of page

Voorstelling Kinderboekenweek 2024: Het thema is 'Lekker eigenwijs' - Show - Theater - Voorstelling op school - Met de showman!

Bijgewerkt op: 1 jun.

Een mooi moment waar de Showman elk jaar naar uit kijkt: het nieuwe thema van de Kinderboekenweek 2024 is bekend! Het thema van de Kinderboekenweek 2024 is dit jaar 'Lekker eigenwijs'.


Bekijk de trailer van de nieuwe voorstelling op: https://youtu.be/Sp2AUTi1Yus?si=3dTkfhOS0sSZUIjDDe kinderboekenweek 2024 met het thema 'Lekker eigenwijs' wordt gehouden van 2 oktober tot en met 13 oktober 2024. De afgelopen jaren heeft Showman Jori Veldhuizen voor deze periode een nieuwe voorstelling ontwikkeld en gespeeld, volledig aansluiten bij het thema. Deze voorstelling wordt niet alleen in de Kinderboekenweek gespeeld, maar ook de periode er om heen: Kinderboekenweek wordt door grote belangstelling in de voorstellingen van de Showman Kinderboekenmaand!

Showman presenteert voorstelling Kinderboekenweek "Lekker eigenwijs" Het thema is bekend, de creativiteit van de Showman kan zich gaan uitleven. Meestal weet hij na de voorjaarsvakantie óf hij een voorstelling voor het komende jaar gaat ontwikkelen en spelen. Rond de meivakantie volgen de eerste impressie foto's.


Meer informatie over de voorstelling 'Lekker eigenwijs' Kinderboekenweek 2024 staat op www.showman.nl/kinderboekenweek


Comments


bottom of page