Magic Christmas Show kerstvoorstelling k

Magic Christmas Show

Een magische kerst voorstelling!

BannerRood.png
Balk58ROOD.png
 

Magic Christmas Show

Balk58ROOD.png

Voorstelling: Kerst

Magische familievoorstelling

Een magisch kerstspektakel dat geen kind wil missen, dat is de Magic Christmas Show van Showman Jovel! Elke locatie verandert in een volledig theater met daarin een schitterend kerstdecor en een enorme kerstboom. De magie komt tot leven, kerstballen vliegen door de lucht en de piek zweeft naar de kerstboom. Zal het de Showman lukken de kerstboom volledig te versieren? 
 

‘Een spectaculair bijzonder goed verzorgde show’
Stelt u zich eens voor… Een compleet kersthuis, compleet met alle benodigde versiering. De show draait om het versieren van de kerstboom. De kinderen gaan de Showman helpen met het optuigen van de boom. Op magische wijze verschijnen kerstballen, een vuurflits en een kerstslinger versiert de kerstboom nog mooier. De interactie die ontstaat is geweldig, de verwondering van de magie wordt steeds groter. Een magische kerstvoorstelling die je samen wilt beleven!

Balk58ROOD.png

Meervoudig prijswinnaar
o.a. vice kampioen NK Goochelen voor kinderen

De Showman is afgestudeerd aan de lerarenopleiding (PABO)

Balk58ROOD.png
Balk58ROOD.png

Show gegevens

Deze show is zeer geschikt voor theaters, pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte een theater gemaakt wordt.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie tot 300 personen en technicus

  • Doelgroep: Familievoorstelling - Kindershow

  • Locatie: heel Nederland en Belgie.

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 150 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

BannerRood.png
Balk58ROOD.png

Wat anderen zeggen...

VakRood_edited.jpg

Kinder Kerst Gala MHCZ

"Jovel entertainment staat altijd garant voor een spectaculaire bijzonder goed verzorgde show. Het vakmanschap spat er vanaf en ontzettend knap hoe de Showman het jeugdige publiek van begin tot eind van de show kan vermaken. Niets anders dan lof."

VakRood_edited.jpg

Rotterdam Ahoy - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking aan willen gaan."

VakRood_edited.jpg

AD

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!"

VakRood_edited.jpg

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer hebben gewaardeerd is dat alles met je te overleggen is en op een zeer prettige manier. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

VakRood_edited.jpg

Snowworld

"Na het succes in het Winterseizoen van de afgelopen paar jaar is Jovel weer terug bij Snowworld! De allround entertainer zal wederom met zo'n 100 shows te zien bij het Winterpretpark. Zijn nieuwste Kerstshow heeft de primeur bij Snowworld! Een interactieve voorstelling in het thema Kerst vol goochelen, jongleren, diabolo, theater en nog veel meer. "

VakRood_edited.jpg

KPN

"Al enige jaren verzorgd Jovel op diverse locaties het entertainment bij bedrijfsfeesten bij KPN. Ieder jaar is er weer een nieuwe spannende show, waar vele kinderen zichtbaar van genieten. Door het leveren van een totaalpakket wordt de klant volledig ontzorgd. De samenwerking is altijd zeer prettig, zowel in de communicatie bij voorbereiding als in de uitvoering. Een echte aanrader!"

VakRood_edited.jpg

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Welkom in mijn magische wereld!
Als kind droomde ik van de showbusiness en trad ik op als goochelaar op kinderfeestjes. Mijn passie groeide steeds verder voor goochelen, circus en theater. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren fulltime artiest en heb ik vele mooie plekken van de wereld mogen zien. Waar mag ik mijn droom aan jou laten zien? In het theater, in een pretpark, op school, in het circus, op een evenement of...?

                                                          Tot snel!

Balk58ROOD.png
Balk58ROOD.png
BannerRood.png