top of page
Showman Jovel Goochelaar Jori Veldhuizen

Magic Christmas Show

Een magische familievoorstelling

BannerRood_edited.png
Video kerstshow

Magic Christmas Show

Voorstelling: Kerst

Magische familievoorstelling

Een magische kerstvoorstelling die geen kind wil missen, dat is de Magic Christmas Show. Elke locatie verandert in een volledig theater met daarin een schitterend kerstdecor en een enorme kerstboom. De magie komt tot leven, kerstballen vliegen door de lucht en zelfs de piek zweeft naar de kerstboom. Zal het de Showman samen met de kinderen lukken de kerstboom volledig te versieren?

‘Een spectaculair bijzonder goed verzorgde show’
Stelt u zich eens voor… een compleet kersthuis met alle benodigde versiering. De show draait om het versieren van de kerstboom. De kinderen gaan de Showman helpen met het optuigen van de boom. Op magische wijze verschijnen kerstballen, een vuurflits en een kerstslinger verschijnt. De interactie die ontstaat is geweldig, de verwondering wordt steeds groter. Een magische kerstvoorstelling die je samen gaat beleven!

showman goochelaar kerst voorstelling ke
Balk58ROOD.jpg
VakRood.jpg

Meervoudig prijswinnaar
o.a. vice kampioen NK Goochelen voor kinderen

VakRood.jpg

De Showman is afgestudeerd aan de lerarenopleiding (PABO)

Foto kerst voorstelling

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor theaters, pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen. Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte een theater gemaakt wordt.
 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 / kindershow / familievoorstelling

  • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep.

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Opbouwtijd: 150 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

  • Geschikt voor binnen locaties

Bekijk tarieven (PDF)

Wat anderen zeggen...

Kinder Kerst Gala MHCZ

"Jovel entertainment staat altijd garant voor een spectaculaire bijzonder goed verzorgde show. Het vakmanschap spat er vanaf. Het is ontzettend knap hoe de Showman het jeugdige publiek van het begin tot het einde van de show kan vermaken. Niets anders dan lof."

Rotterdam Ahoy - Jeugdvakantieland

"Showman Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

AD

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!"

Cultuurpad 

"Showman Jori Veldhuizen weet zijn magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"De Showman is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

KPN

"Al enige jaren verzorgt Jori op diverse locaties het entertainment op bedrijfsfeesten bij KPN. Ieder jaar is er weer een nieuwe spannende show, waar vele kinderen zichtbaar van genieten. Door het leveren van een totaalpakket wordt de klant volledig ontzorgd. De samenwerking is altijd zeer prettig, zowel in de communicatie bij voorbereiding als in de uitvoering. Een echte aanrader!"

Basisschool de Regenboog

"Een gave Kerstshow vol sfeer, beweging en entertainment! Goed te volgen voor kinderen, ook met een anderstalige achtergrond. We hebben genoten!"

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Balk58ROOD.jpg
bottom of page