top of page

2x volle zaal Schouwburg Cuijk - Magic Traffic Show - Voorstelling verkeer - Theatershow

2x volle zaal! Even heerlijk nagenieten van toffe shows in de grote zaal van de schouwburg van Cuijk. Wat een fantastisch theater voor de Showman om te mogen spelen!Het is alweer even geleden, maar wat een feest was het! De leerlingen van groep 7 van het Land van Cuijk hadden hun fietsexamen gehaald. Als beloning en ter stimulering van de verkeersveiligheid kwamen alle geslaagde leerlingen uit de regio naar de schouwburg en konden genieten van de vernieuwde Magic Traffic Show van Showman Jori Veldhuizen. Zojuist kregen wij de foto’s die deze dag gemaakt zijn. "Hier word ik zo blij van!" alsdus Showman Jori Veldhuizen.De Magic Traffic Show, de voorstelling over het verkeer, speelt de Showman al meerdere jaren. De voorstelling heeft hij de laatste tijd weer verder ontwikkeld, met nieuwe magische effecten, circuskunsten, interactieve en educatieve onderdelen (binnen het verkeersthema). Het was een groot cadeau voor hem om in deze mooie schouwburg te spelen!De afgelopen weken heeft Showman Jori met ontzettend veel plezier deze en zijn andere thema shows mogen spelen op vele plekken door het land. Meestal verandert hij elke ruimte als een sporthal in een theater met groot decor, speelvloer en licht. Maar een écht theater maakt de beleving toch helemaal compleet.


Showman Jori Veldhuizen zegt:

"Ik houd zoveel van de magie van het theater!

Al jaren droom ik erover, nu wil ik het toch echt een keer door gaan zetten. Het lijkt me waanzinnig om een theatertour te spelen, zodat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen mijn voorstellingen kunnen beleven. "Wil je de Showman helpen met deze droom te verwezenlijken?

Welk theater of theaterbureau ken jij in Nederland of België die familievoorstellingen/ kindervoorstellingen/jeugdtheater programmeert? Of… ken jij iemand die mij hier verder mee kan helpen?‘Leef je droom, jij bent de enige die je droom kan waarmaken.’


Foto’s: PhotograVera

Theater: Schouwburg Cuijk

Meer informatie: www.showman.nl

留言


bottom of page