top of page

Kinderboekenweek 2023: nieuwe voorstelling ‘Het magische huis’

“Welkom bij mij thuis… Heb jij alles in huis om het machtige voorwerp te ontvangen?”

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het is vanaf morgen Kinderboekenweek! Het thema dit jaar is: “Bij mij thuis”.


Foto: Het magische huis - Voorstelling Kinderboekenweek 2023 - Bij mij thuis


De afgelopen paar jaar is Showman Jori Veldhuizen de uitdaging aangegaan om een volledige nieuwe theatervoorstelling te maken passend bij het thema, zo ook dit jaar. En om niet van een koude kermis thuis te komen… Maanden heeft de Showman achter de schermen hard gewerkt: een nieuwe show, een nieuw verhaal, een groot wisselend decor vol nieuwe magische effecten! Trots om te laten zien wat hij in huis heeft, presenteert hij zijn nieuwe show: Het magische huis!


Foto: Showman Jori Veldhuizen tijdens de voorstelling 'Het magische huis'


Op zoek naar het machtige voorwerp. Een brief, een puzzelstuk en een koffer die niet open wil… Wat heeft dat met elkaar te maken? In de show zitten allerlei raadsels en puzzels, een soort escaperoom in theatervorm. De rode draad is een door de Showman zelf ontwikkeld magisch effect met allemaal verschillende thuissituaties. Bij mij thuis leven twee moeders, bij mij thuis zit mijn broertje in een rolstoel, bij mij thuis maken wij muziek… Wat maakt jouw huis uniek?


Foto: Kinderboekenweek 2023 - thema voorstelling 'Bij mij thuis'


Met zoveel shows die de

Showman mag spelen, voelt hij zich helemaal thuis. Bij mij thuis… Het gekke van deze periode is… Showman Jori is zelden thuis 🤣


Foto: Showman Jori Veldhuizen tijdens de theatervoorstelling "Het Magische huis" - Kinderboekenweek 2023, thema "Bij mij thuis"


Meer foto's volgen op www.showman.nl

Comentários


bottom of page