top of page

Het mooiste kinderfeest van het jaar: SINTERKLAAS!

Het mooiste kinderfeest van het jaar: SINTERKLAAS!

En gelukkig… er kan een hoop meer dan vorig jaar.


Vorige week was het al groot feest: de Sinterklaasintocht 2021. Zoals je eerder kon lezen waren de Circuspieten met hun pietenparade te gast in Alkmaar & Schiedam. Het begin van een mooie Sinterklaastijd! Het Sinterklaasfeest is ook dit jaar het kinderfeest waar we bij duizenden kinderen lach op het gezicht kunnen toveren.

Foto: Sinterklaasshow ”Circus voor Sinterklaas” - Professioneel Sint Show met de Circuspieten


Vandaag schitterden de Circuspieten tijdens een gezellig bedrijfsfeest in familiepark Madurodam, waar de steltenpiet bijna net zo groot was als de Euromast en de jongleerkegels over de héle Erasmusbrug vlogen ;). Morgenochtend is de show “Circus voor Sinterklaas” te gast in Hoofddorp, waar de kinderen en (groot)ouders kunnen genieten van de spectaculaire Sinterklaas show via livestream. Morgenmiddag gaan we een groot feest maken bij een Sinterklaasfeest van een bedrijf in Capelle a/d IJssel, welk vanwege de regels omgezet is naar een andere locatie van een grote zaal in regio Rotterdam. Elke show is anders dan anders, maar elk feest dat doorgaat wordt een mega feest!


Foto: een van de Circuspieten met de Diabolo


Wil je de Circuspieten last-minute voor dit jaar of alvast voor volgend jaar boeken? Neem contact gerust contact met mij op: wij vertegenwoordigen hun agenda rechtstreeks (met de kwaliteit van Showman en Circo di Strada ;) ) of je boekt onze Circuspieten parades en Sinterklaasshows via de betere boekingsbureaus. Meer info over onze Sinterklaasshow? Bekijk de foto’s en video op: www.showman.nl/sinterklaas


Foto: De Circuspieten laten jong en oud versteld staan, ze kunnen écht veel!


En zoals Circuspiet altijd roept:

“Fijne… Klazen!”


Comments


bottom of page