top of page

In de media!

Zoetermeer Actief schrijft:


Basisschool De Regenboog uit Meerzicht heeft het bijzondere schooljaar wel heel groots afgesloten. Op het schoolplein stond donderdag een groot Showman Theater opgebouwd voor de spectaculaire show van Showman Jori Veldhuizen en zijn circusvrienden.


Verspreid over vier voorstellingen genoten de leerlingen zichtbaar van de zeer gevarieerde show. In hoog tempo wisselden jongleren, goochelen, acrobatiek, illusies, diabolo, eenwielfietsen en ballopen elkaar af.


Leef je droom

In vier wervelende shows van elk drie kwartier nam de Showman de kinderen mee in zijn wereld, waarin zijn kinderdroom is uitgekomen. Een interactieve en afwisselende show waarin de jonge toeschouwers zien dat dromen kunnen uitkomen als je er maar hard genoeg voor gaat. Een geweldig podium, een mooie verhaallijn en een spectaculaire finale van de show maakten de jaarafsluiting van deze basisschool meer dan compleet.


Directrice Anna Vreugdenhil schrijft op LinkedIn: “Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen.

Vandaag hadden wij de wereldberoemde Showman Jori Veldhuizen (artiestennaam Jovel) op De Regenboog te gast. Het was een geweldige dag met vier mooie shows op een echt podium. Blije gezichten in het heerlijke zomerzonnetje maakten de dag compleet!

De show had als thema ‘Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen’. Het ontroerde me te beseffen hoe waar deze boodschap is voor ons allemaal.”


De Zoetermeerse Showman droomde als kind van het grote podium: hij wilde optreden over de hele wereld. Als 11-jarige jongen startte Jori als goochelaar met zijn koffertje achterop zijn fiets van kinderfeestje naar kinderfeestje. Inmiddels is de Showman ook te zien geweest met zijn grote circusparades in verschillende landen binnen én buiten Europa. Zo trad Veldhuizen bijvoorbeeld op in Hong Kong bij een grote parade met 150.000 bezoekers en schitterde hij in Dubai en bij de Formule 1 in diverse landen. “Mijn passie is een lach op het gezicht toveren bij het publiek, groot of klein: elke lach is mega fijn!”, aldus de Zoetermeerse Showman.

Comments


bottom of page