top of page

In de media - Voorstelling verkeer beleven via digibord

In de media :)


"Normaal gesproken geeft Showman Jori Veldhuizen de ‘grappigste verkeersles ooit’ op basisscholen in de aula of gymzaal. Om kinderen in deze tijd toch te entertainen en tegelijkertijd iets te leren, nam hij zijn Magic Traffic Show op bij CKC & partners.


De show vormde hij om naar een interactieve digitale voorstelling, zodat deze beleefd kan worden via het digibord in de klas. Zo stond de Theaterzaal van CKC & partners ineens vol met zebrapaden, een verkeerslicht en magische verkeersborden en zagen we de Showman, voorbijkomen op de meest fantastische vervoersmiddelen. Voor het maken van de beelden hoefde Veldhuizen geen magie te gebruiken. In de Theaterzaal werd zijn show vanuit diverse camerastandpunten geregistreerd. Audiovisuele technici van CKC boden de nodige ondersteuning en zorgden voor video en audio van hoge kwaliteit.


Inmiddels zijn de eerste scholen blij gemaakt met de interactieve voorstelling van de Magic Traffic Show en de reacties zijn lovend. “De kinderen hebben echt genoten van de show! Normaal gesproken gaan we eens in de zoveel tijd met de leerlingen naar een voorstelling in het theater, dat hebben we door corona al lang niet kunnen doen. Vandaag hadden we het gevoel dat we weer even in het theater zaten te kijken, zo fijn! Het was een hele leerzame en leuke show. De kinderen konden hun concentratie de gehele 30 minuten volhouden, dat zegt genoeg!” aldus de betrokken leerkrachten van de opening van ‘Week van het Verkeer’.


Een voorproefje staat op de website van Showman Jori Veldhuizen: www.showman.nl/voorstellingverkeer.M


Comentários


bottom of page