top of page

Kinderboekenweek 2023 - Nieuwe voorstelling - Thema ‘Bij mij thuis’

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023

Dit jaar presenteert Showman Jori Veldhuizen een nieuwe spectaculaire, magische voorsteling voor de Kinderboekenweek 2023. Hij presenteert een bijzondere voorstelling die perfect past bij het thema 'Bij mij thuis'. De voorstelling is een magisch theaterstuk met verrassende effecten, een groot decor: een magisch huis met draaiende kamers. Het is als het ware een soort escape-voorstelling die wordt gespeeld door de veelzijdige showman.


Foto: Voorstelling Kinderboekenweek 2023 - Thema: 'Bij mij thuis'


De kinderen worden volledig meegezogen in de betoverende wereld van de Showman. Dit magische huis heeft meerdere kamers die ronddraaien en verschuiven, waardoor de kinderen steeds op een andere plek in het huis terechtkomen. Het lijkt wel of ze zelf door een magische wereld lopen! In elke kamer is er iets nieuws te ontdekken, zoals een bijzondere uitvinding of een geheimzinnige boodschap die de kinderen verder op weg helpt. Tijdens de voorstelling gebeuren er allerlei verrassende en magische dingen, zoals zwevende voorwerpen en onverklaarbare verschijnselen.


Foto: Showman Jori Veldhuizen speelt nieuwe voorstelling met de Kinderboekenweek 2023


De deur valt in het slot en de kinderen moeten samen met de Showman door middel van puzzels en raadsels zien te ontsnappen. Ze worden daarbij geholpen door de aanwijzingen die ze hebben gevonden in het huis. Het is een spannende, grappige, ontroerende voorstelling geschikt voor jong en oud.


Kortom, deze nieuwe voorstelling van Showman past perfect bij het Kinderboekenweek thema 'Bij mij thuis' en neemt de kinderen mee op een magische reis. Het is een voorstelling die niet snel vergeten zal worden en waar nog lang over nagepraat zal worden.Deze voorstelling is geschikt voor theaters, basisscholen en culturele instellingen.


Bekijk alle informatie over deze Kinderboekenweek voorstelling op www.showman.nl/kinderboekenweek2023
Foto's zijn en sfeerimpressie, exacte invulling van de voorstelling kan afwijken.

Comments


bottom of page