top of page

Magic Recycle Show te gast bij Daarom Duurzaam Diemen Festival - Theater De Omval

Na een mooie, volle week met de nieuwe familievoorstelling ‘Het magische huis’, was het vandaag tijd voor 2x volle zaal met de ‘Magic Recycle Show’. Wat een top dag in het theater in Diemen!


Foto: Showman met zijn Magic Recycle Show te gast bij Daarom Duurzaam Diemen Festival in Theater De Omval.


De afgelopen twee weken hebben al een paar duizend kinderen en leerkrachten de voorstelling van Showman Jori Veldhuizen tijdens de Kinderboekenweek 2023 (Bij mij thuis) mogen beleven. Maar vandaag was het even tijd voor iets anders.


De bakwagen was omgeladen: ander decor, andere effecten, ander kostuum en mijn ronddraaiende afvalbakken vol effecten en komische geluiden zijn ingeladen: het was tijd voor de Magic Recycle Show. Een totaal andere show dan de nieuwste voorstelling. Deze show heb ik vorig jaar ontwikkeld, in eerste instantie voor de Kinderboekenweek 2022 (Gi-ga-groen) en vervolgens door ontwikkeld tot familievoorstelling.


Foto: Showman Jori Veldhuizen - Magic Recycle Show - Duurzaamheid festival Familie theatershow


Vandaag mocht Showman Jori Veldhuizen de show 2x vertonen in Theater De Omval in Diemen tijdens het Daarom Duurzaam Diemen Festival. Jong en oud zaten een goed uur geboeid te kijken naar het magische theater. Wat een heerlijke reacties, wat heeft hij genoten van het oprechte applaus! Dit smaakt naar meer…


Foto: Showman goochelt de wereld groen - theatershow


Maar eerst… komende week dagelijks genieten van het spelen van meerdere voorstellingen per dag met “Het magische huis”.

Ohja… dan moeten we eerst maar even gaan omladen ;)


Meer info over de Magic Recycle Show?


Comentários


bottom of page