top of page

Magie van Sint - Anekdote 21 - 25 jaar artiest - Sinterklaas feest

HET IS FEEST: 25 jaar artiest!

Anekdote 21: De magie van het Sinterklaasfeest


De afgelopen weken heb ik vele toffe en ontroerende anekdotes over mijn leven als artiest ontvangen. Zo schreef een trouwe fan mij dit leuke verhaal:

“Het was 30 november 2013. Ik was 7 jaar en mocht bij mijn vaders werk naar het Sinterklaasfeest. Voor de ingang zie ik een bekende bus staan. Binnen krijgen we een superleuke voorstelling te zien van Circuspiet. Ik zit naast mijn broer. Ik begrijp iets niet en zeg tegen hem: “Ik heb de bus gezien, ik zie zijn trucs, ik hoor zijn stem, maar ik zie mijn circusmeester Jori niet.”

Mijn broer zegt dat Circuspiet vast de spullen van meester Jori mocht lenen.

Ik dacht dat hij best wel eens gelijk zou kunnen hebben.”Deze jongen zat destijds als leerling bij mij op circusles bij het jeugdcircus waar ik jaren heb les gegeven. Hij is inmiddels 14 jaar. Ik denk dat hij bijna al mijn shows wel een keer gezien heeft. Trots kan ik zeggen dat ik de groei van mijn passie herken in de ontwikkeling van de jonge entertainer: een passie voor goochelen, circus en optreden! De jeugd heeft de toekomst.


Al jaren is de Sinterklaasperiode de drukste tijd van het jaar en toveren we bij vele duizenden kinderen en ouders een lach op het gezicht. Elk jaar ontwikkelen wij een nieuwe Sinterklaasshow vol goochelen, circus, interactie en sinterklaasliedjes. De Sinterklaasshow spelen wij volop bij bedrijfsfeesten, scholen en theaters.


Bekijk de NIEUWE trailer van de Sinterklaasshow op www.showman.nl/sinterklaas.


Wil je komende Sinterklaastijd ook een professioneel voorprogramma of een spectaculaire en volledig verzorgde show bij het Sinterklaasfeest op jouw werk? Wees er snel bij!


Comments


bottom of page