top of page

NIEUW: De voorstelling Verkeer is nu ook te boeken voor het DIGIBORD

“Het is zover! De leerlingen zitten er klaar voor. Vandaag is de voorstelling over het VERKEER in hun eigen klas! Ze kijken naar het DIGIBORD. Al snel vergeten ze dat ze in de klas zitten. Ze gaan volledig op in de voorstelling over het verkeer. Nooit gedacht dat dit zou kunnen!”

Deze week is het de Week van het Verkeer. Speciaal voor deze week zou ik mijn voorstelling over het verkeer spelen op verschillende basisscholen in Amsterdam. Maar… zoals alles: ook dit kon niet doorgaan. Op veel basisscholen geven vakdocenten niet eens lessen, een externe partij die een voorstelling speelt, is dan helemaal uitgesloten. De Week van het Verkeer zou zomaar voorbij gaan… Geen opening, geen extra activiteiten, geen aandacht voor een belangrijk project omtrent verkeersveiligheid.Of… was er toch iets mogelijk? Als ondernemer ben ik gedreven om te gaan voor de volgende stap, als Showman wil ik een lach op ieders gezicht toveren! De oplossing? Een gepersonaliseerde voorstelling via het digibord! Educatief, interactief en nog steeds afgewisseld met spektakel. Speciaal voor de Week van het Verkeer 2021 in de regio van Amsterdam is de voorstelling gedigitaliseerd door het Digital Art Lab van het CKC Zoetermeer. De montage heb ik in eigen beheer gehouden. Het resultaat: een 30 minuten durende magische voorstelling over het verkeer voor op het digibord, die niet alleen educatief, maar ook absoluut interactief is!


Wil je ook voor jouw school of verkeersorganisatie een gepersonaliseerde voorstelling van de Magic Traffic Show voor op het digibord? Vraag nu de demo aan!

Kijk voor meer informatie op: www.voorstellingverkeer.nl

Comments


bottom of page