top of page

Nieuwe bakwagen: klaar voor een mooie toekomst!

Klaar voor een mooie toekomst!

Op weg naar vele duizenden kinderen en volwassenen om een lach op hun gezicht te toveren :)

Ik heb al meerdere jaren een grote bus, maar al enige tijd ben ik er uitgegroeid. Regelmatig moesten er bussen bij gehuurd worden. Begin 2020 was ik al aan het kijken voor een andere bus, inmiddels 1,5 jaar geleden. Ik was klaar voor nog grotere shows te spelen en mijn bedrijf verder laten groeien. Vorig jaar in de eerste week van maart had ik écht bijna een andere bus gekocht, gelukkig heb ik even afgewacht wat er ging gebeuren in de wereld... Maar nu is het er toch van gekomen 


In de afgelopen tijd is mijn bedrijf gesplitst in twee bedrijfstakken: Showman.nl (magic shows, circus acts & thema voorstellingen) en Circo di Strada (grote circusparades). De nieuwe aanwinst is gericht op alle shows die ik speel als Showman. En die shows komen er… Alleen in eind september en oktober dit jaar staan er al zo’n 35 shows geboekt en nog meerdere in optie! In oktober speel ik een nieuwe show die volledig aansluit bij de Kinderboekenweek met het thema “Worden wat je wil”. Een thema dat mij op lijf geschreven is! “Ik word… Showman”. Een theatervoorstelling vol magie en circus, gebaseerd op mijn eigen ontwikkeling van 25 jaar als artiest. Hoe vet is het als de beleving al begint als je aan komt rijden. It’s showtime 


Wederom een kinderdroom van mijn bucketlist.


Mijn grote dank gaat uit voor de bestickering naar @tothepoint en de foto naar @PhotograVera (Vera Weber)

Comentarios


bottom of page