top of page

Nieuwe brochure met alle kindershows & familievoorstellingen

Yeah! Nieuwe brochure :)

Trots op de nieuwe brochure met een duidelijk overzicht van alle kindershows & familievoorstelling die Showman Jori Veldhuizen speelt!


“Als kind droomde ik van de showbusiness en trad ik op als goochelaar op kinderfeestjes. Mijn passie voor goochelen, circus en theater groeide steeds verder.

Na het afronden van mijn opleiding als

Leraar Basisonderwijs (PABO), heb ik een aantal jaar parttime in het onderwijs gewerkt én mijn entertainment verder ontwikkeld. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren fulltime artiest en heb ik bij tienduizenden kinderen een lach op het gezicht getoverd.

Bij vele (kinder)evenementen, in theaters en op honderden scholen heb ik mijn passie vertoond. Wellicht heb je mij gezien tijdens een van de ruim 400 shows die ik gespeeld heb bij SnowWorld, Attractiepark Duinrell (Zomershow) en Rotterdam Ahoy (Showman Theater, Jeugdvakantieland). Wist je dat ik zélfs heb opgetreden in 12 verschillende landen?


Als Showman maak ik overal een grote show van! Wanneer mag ik mijn passie aan jou laten zien?”


Bekijk meer foto’s, referenties en video’s op www.showman.nl


Tot snel!
Comments


bottom of page