top of page

Politie begeleiding naar het theater - Anekdote 16 - 25 jaar artiest

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

HET IS FEEST: 25 jaar artiest!

Anekdote 16: politiebegeleiding naar het theater


In alle jaren als artiest heb ik een hoop mogen meemaken. Van heel veel verschillende kanten krijg ik toffe en grappige anekdotes.


Weet je nog die keer dat… “We politiebegeleiding kregen?”


Voor het evenement Serious Request in Haarlem (Het glazen huis) kreeg ik een mooie aanvraag voor het spelen van kindershows. De opbrengsten zouden ten goede komen aan het goede doel. Daar werk ik graag aan mee! Twee uur voor showtime kwam ik aan in Haarlem… maar heel de binnenstad was afgesloten.De verkeersregelaar gaf aan dat ik het centrum niet meer in kon. Een doorrijkaart voor artiesten/leveranciers had ik gekregen… blijkbaar had ik deze alleen ontvangen zónder de bijlage waarin stond wat de tijden voor laden en lossen waren. Dit kon ik uiteraard ook in mijn mail laten zien. De verkeersregelaar ging even bellen.


Het was geregeld, de oplossing kwam eraan. Onder begeleiding van twee motoragenten werd ik gebracht naar het theater. Met mijn bus door de enorme hoeveelheden bezoekers onder politiebegeleiding: dat vergeet je nooit meer!


Het is FEEST! Ik ben 25 jaar artiest! Heb je een leuke anekdote over mijn leven als artiest?


Bekijk alle shows op www.showman.nl


Comments


bottom of page