top of page

Ruim 4000 kinderen worden betoverd door de Magic Christmas Show van Showman Jori Veldhuizen

Magisch kerstfeest!

Hoe vaak heb jij inmiddels de kerstboom opgezet en versierd…? Showman Jori Veldhuizen inmiddels 15x 🎄!


Foto: Showman Jori Veldhuizen laat een grote kerstbal zweven tijdens zijn Magic Christmas Show


Eindelijk…! Na twee jaar kon Showman Jori weer volop het jaar uit knallen . Met zijn Magic Christmas Show was hij de afgelopen twee weken dagelijks te gast bij diverse scholen en heeft de Showman zo’n 4000 kinderen en leerkrachten mogen verwonderen, verbazen en laten lachen tijdens zijn Kerstshow.


Foto: Showman Jori betovert 4000 kinderen met zijn Magic Christmas Show


De Kerstshow zit vol magische effecten en circuskunsten, uiteraard volledig passend binnen het kerstthema. Een interactieve show die draait om het opzetten van de kerstboom, waarbij de kerstballen door de lucht vliegen, de piek naar de boom zweeft en de lichtjes in de boom een toffe lichtshow geven (nóg toffer dan andere jaren).


Foto: Magic Christmas Show met Shoeman Jori Veldhuizen


In 2020 heeft Showman Jori deze show verder ontwikkeld, met het idee dat jaar veel te kunnen spelen. Zijn focus lag dat corona-jaar op wat wél kon en in zijn branche waren dat met name de scholen en kinderevenementen. Hij was die Kerstperiode volledig volgeboekt, alleen… alles moest dicht, zélfs de scholen. In 2021 was hij opnieuw klaar voor het spelen van zijn Kerstshow… wederom alles geannuleerd door de lockdown..


Foto: Showman Jori vertoont verrassende goocheltrucs


En dit jaar… Aangezien de planning van de kerstshows met name in het eerste kwartaal al gebeurd (en dit jaar nog steeds lockdown was), heeft hij zijn focus ook dit jaar gehouden op de basisscholen, hetgeen dat wél kon. En… de shows kunnen allemaal doorgaan :).


Foto: Showman Jori maakt van elke ruimte een écht theater met zijn indrukwekkende decor.


Gisteren heeft hij de laatste verschoven show gespeeld: boekingen in 2020 werden verplaatst van 2021, van 2021 vervolgens naar 2022. Nu zijn alle corona verschuivingen eindelijk klaar. Naast alle verschuivingen was er ook plaats voor nieuwe klanten, zo vertoont hij de komende week de show nog meerdere malen bij een (kinder)evenement.


Foto: Magic Christmas Show met Showman Jori Veldhuizen


En voor volgend jaar? Showman Jori kijkt er naar uit om deze show óók te vertonen in theaters en op grote evenementen. :)


Showman Jori Veldhuizen wenst je een MAGISCH Kerstfeest!


Bekijk ook de video op:


댓글


bottom of page