top of page

Showman: Al 25 jaar artiest!

Bijgewerkt op: 4 feb. 2021

GROOT FEEST: 25 jaar artiest! En dat gaat gevierd worden.


Het is vandaag 25 jaar geleden dat ik mijn eerste optreden had als goochelaar! En dat vraagt om een FEESTJE! Deze feestmaand deel ik met jullie bijzondere, grappige en ontroerende momenten van de afgelopen 25 jaar. Een fantastische tijd om op terug te kijken én na afgelopen jaar een enorme extra drijfveer voor de toekomst: mijn passie volgen en een lach op ieder gezicht te toveren. Ik neem jullie mee in: “van 11 jarige goochelaar op een kinderfeestje tot optreden in Hong Kong”


Anekdote 1: Het eerste feestje “Als 11 jarige jongen wilde de kleine Jori goochelaar worden. Hij stopte briefjes in de brievenbussen bij hem in de straat. ‘Hoi, ik ben Jori en ik ben goochelaar. Voor 2,5 gulden kom ik optreden op je kinderfeestje’. Er kwam een kinderfeestje op zijn pad. En nog één en nog één. Met zijn koffertje vol goocheltrucjes achter op zijn fiets, ging hij van feestje naar feestje door Zoetermeer. Met wat hij verdiende kocht hij nieuwe goocheltrucjes. De kleine ondernemer en artiest was geboren. Klaar voor grote avonturen.”


Heb je zelf een leuke anekdote over mijn leven als artiest? Ik vind het erg leuk als je die met mij deelt! #showman #joriveldhuizen #jubileum #artiest #goochelaar #entertainer #jori #veldhuizen #jovel #feest #25jaar


Comments


bottom of page