top of page

Sinterklaasshow in het Stadstheater Zoetermeer groot succes met “Circus voor Sinterklaas”

Wat een groot feest was het weer: Sinterklaas! Met als absoluut hoogtepunt: 2x de show ‘Circus voor Sinterklaas’ in de grote zaal van het Stadstheater Zoetermeer! Een kinderdroom die uitkomt!


Foto: Showman Jori Veldhuizen vertoont eigen Sinterklaasshow "Circus voor Sinterklaas" in het Stadstheater van Zoetermeer


Al 10 jaar mag Showman Jori Veldhuizen de Sinterklaasfeesten verzorgen voor de diverse locaties van KPN. Normaal gesproken wordt de bedrijfskantine of het auditorium omgebouwd tot een theater op locatie. Na twee jaar het feest via livestream te hebben gespeeld, was het dit jaar extra feest: de verschillende Sinterklaasfeesten werden gecombineerd en het feest werd met een mega spektakel gevierd in de grote zaal van het Stadstheater Zoetermeer!


Foto: Een wervelende show vol circus op hoog niveau: dat is Circus van Sinterklaas


Verspreid over 2 shows genoten jong en oud van een nóg spectaculairdere show dan normaal gesproken. Deze dag was het “Circus voor Sinterklaas” te zien met wel 12 Circuspieten van topniveau en natuurlijk Sinterklaas. Een nieuw verhaal met voor Showman Jori Veldhuizen een andere rol dan voorheen tijdens Sinterklaasshows… nu als Showman! 


Foto: Circuspieten vertonen acrobatische kunsten met allemaal bijzondere fietsen tijdens Circus voor Sinterklaas


"Elk jaar vind ik het erg leuk om met de Sinterklaasshows in te spelen op de belevingswereld van de kinderen: Het Sinterklaasjournaal.", aldus Showman Jori Veldhuizen. Zo ook dit jaar met het pieten tekort. In de foyer begon de beleving, net als in het journaal hingen er meerdere briefjes met erop: “Gezocht: Circuspiet – Meer informatie bij de Hoofdpiet”. De kinderen kwamen binnen en zagen alle verschillende pieten zich al voorbereiden op de auditie, zij wilden allemaal wel Circuspiet worden.  


Foto: Een spectaculaire en zeer afwisselende Sinterklaasshow, welke erg leuk is voor jong en oud? Dat is Circus voor Sinterklaas!


Aan de Showman de eer de show aan te kondigen als spreekstalmeester. Het Circus voor Sinterklaas is een spetterende, zeer afwisselende show die voor jong en oud leuk is om te beleven. Vol met magische illusies, indrukwekkende circuskunsten en superleuke moderne Sinterklaasliedjes. Een grote verrassing kwam toen Sinterklaas zijn nieuwe Circuspiet ging kiezen uit alle zeer talentvolle pieten… Hij koos Showman Jori als zijn nieuwe Circuspiet!


Foto: Showman Jori Veldhuizen krijgt een heel bijzonder cadeau van Sinterklaas: hij wordt benoemd tot... Circuspiet!


Wat een grote eer, een kinderdroom die uitkomt! Hij kreeg zélfs zijn eigen pietenkostuum… !


Foto: Circuspiet vertoont moeilijke kunsten op een grote bal tijdens de Sinterklaasshow "Circus voor Sinterklaas" in het Stadstheater Zoetermeer


Echt waar… deze dag was voor Showman Jori Veldhuizen een kinderdroom die uitkwam: "Met mijn eigen productie spelen in de grote zaal van het Stadstheater Zoetermeer, de plek waar ik als kind betoverd ben door de magie van het theater, is een grote droom die uitkomt. In het Stadstheater heb ik als Zoetermeerse artiest regelmatig mogen spelen binnen in andere shows, maar tot voor kort nog nooit met een eigen productie. Wat een heerlijke plek is dit om een show te vertonen, een schitterend theater mét het fantastische team van het Stadstheater dat je direct thuis laat voelen.  

Supertof een show op deze plek neer te zetten met zoveel talentvolle artiesten. De reacties van het publiek, organisator KPN en het Stadstheater waren echt hartverwarmend! "


Foto: Acrobaten pieten vertonen hun kunsten tijdens de Sinterklaasshow "Circus voor Sinterklaas"


Wie weet… tot volgend jaar?

Fijne klazen! 


Grote dank aan het Stadstheater Zoetermeer en alle medewerkers, KPN, crew, pieten & Sinterklaas


Foto’s PhotograVera


Foto: Sinterklaas, Showman Jori Veldhuizen, Praatjespiet, Jongleerpiet, Acrobaten pieten, Danspieten & Circuspieten


Meer informatie?

Comments


bottom of page