top of page

Worden wat je wil… Een nieuwe voorstelling!

De ultieme kans om mijn eigen verhaal te vertellen!

Worden wat je wil…


Vanaf vandaag is de Kinderboekenweek écht begonnen. Het thema dit jaar is “Worden wat je wil”. De afgelopen twee weken ben ik er al volop mee bezig: inmiddels heb ik al 18x mijn nieuwe voorstelling mogen spelen: “Worden wat je wil - Ik word… Showman!” Een unieke combinatie van magie, circus en theater. Een theatervoorstelling zoals ik nog nooit eerder gespeeld heb, waarin ik meerdere rollen in de voorstelling speel, met een verhaal dat volledig gebaseerd is op mijn eigen leven.De afgelopen maanden had ik tijd om te werken aan de voorstelling en dat zie je terug, trots op de nieuwe effecten, het verhaal, de kostuums en de special effects. Zoveel spelen…! Na anderhalf jaar… Het is genieten, maar ook keihard werken. Meerdere dagen 05:30 uur in de bus op weg naar scholen en theaters door het hele land. Overal bouw ik samen met mijn fantastische crew de voorstelling op, bouwduur zo’n twee uur. Vaak meerdere voorstellingen, meestal op dezelfde locaties, soms zelfs met een verplaatsing. De voorstelling duurt circa een uur en ook voor de afbouw moeten we toch echt twee uur rekenen. En met de lange files worden het helemaal lange dagen..

Vroeg op staan, laat thuis, inladen in de regen: je hoort mij niet klagen, ik ben blij dat ik na 1,5 jaar weer zo volop kan genieten. In totaal staan er ruim 40 shows op de planning!


Mijn kinderdroom… Worden wat je wil…


Comments


bottom of page