top of page

78 shows in Ahoy - Wat een mega feest bij Jeugdvakantieland

Wat een MEGA feest was het in Rotterdam Ahoy! 78 shows in mijn eigen Showman Theater :)

Vorig jaar heb ik 4 weken lang, 78 shows totaal, kunnen schitteren met mijn nieuwe Showman Show vol magic en circus in mijn eigen theater in Rotterdam Ahoy. Een toffe plek en een mooie kans voor een nieuw concept: Showman! In zeer korte tijd heb ik het Showman Theater gerealiseerd, waar bijna de volledige aankleding van het theater uit eigen beheer komt, inclusief het grote decor, alle theatergordijnen met ophangsysteem, de theaterpoort, het geluid e.d.


Een tof evenement om 7 dagen per week, 3 shows per dag te spelen. Het evenement kende ‘drukke’ dagen (voor zover dit kon met de maatregelen) en iets rustigere dagen door extreem warm weer. Ongeacht hoe druk het was, het lukte keer op keer volle zalen te trekken in mijn Showman Theater . Het was een zeer bijzondere tijd, een tijd waarin alle evenementen in Nederland niet toegestaan waren en ook mijn zomeragenda in eerste instantie leeg geveegd was doordat evenementen nationaal en internationaal niet konden doorgaan. Zoveel shows kunnen spelen, op een moment dat je weet dat bijna alle collega artiesten thuis zaten, dat was heel vreemd… Een reden om extra dankbaar te zijn voor deze speelplek.


Van diverse kanten krijg ik de vraag of ik dit jaar wederom shows in Ahoy speel. Vol plezier kan ik zeggen dat de organisatie van Jeugdvakantieland wederom interesse heeft getoond voor het spelen van shows dit jaar. Echter, op het moment dat de organisatie wilde boeken, had ik voor dezelfde periode al andere optredens gepland staan. Deze optredens waren niet te combineren met alle dagen dat Jeugdvakantieland gehouden wordt. Dit jaar schitter ik door afwezigheid.

De samenwerking is van beide kanten vorig jaar erg goed bevallen, met veel plezier kijk ik uit om een nog veel grotere show neer te zetten. Tot volgend jaar?!

Wil je nog een keer het Showman Theater en de show beleven van vorig jaar?

Kijk dan de foto’s en video op: www.showman.nl/showmanshow


Via deze weg wens ik Jeugdvakantieland 2021, Lodder Events & Sfeermakers, Rotterdam Ahoy, Gemeente Rotterdam, en mijn opvolger Sjaak de Piraat veel plezier bij het evenement.


Comentários


bottom of page