top of page

Ruim 8000 kinderen en volwassenen genieten van de Kinderboekenweek voorstelling: Ik word…Showman!

Een maand verder, ruim 8000 kinderen en volwassenen laten verwonderen, lachen, genieten en kunnen ontroeren. Wat fijn dat dit kon!

Het was enorm leuk de afgelopen vier weken, maar ook erg hard werken: ruim 40 voorstellingen gespeeld met vertrektijden vanaf 05:15 uur en tot wel 4 shows per dag, opbouw van het decor zo’n twee uur per dag, voorstellingen van een uur en uiteraard de afbouw en reistijd. Maar.. wat ben ik blij dat dit weer kon! Alle shows konden door gaan, dat alleen is al een cadeautje na de afgelopen 1,5 jaar..


In de voorafgaande maanden werd tijdens de realisatie de show steeds groter: groot decor, meerdere rollen, special effects, magische trucs en circus kunsten. En... écht een andere show dan ik ooit gespeeld heb, met als resultaat een voorstelling waar kinderen van 4 t/m 12 jaar en volwassenen een uur lang aan mijn lippen hangen (spreekwoordelijk gezien ;) )


Wat een feest was het: Kinderboekenweek werd KinderboekenMAAND... En die maand is voorbij gevlogen. Na alle hoeken van het land gezien te hebben en mijn complete theater te hebben opgebouwd op vele leuke plekken, was vandaag de finale met de laatste twee shows van een mooie serie op een basisschool in Hardenberg, waar de sporthal omgebouwd werd tot theater (zonder file zo'n twee rijden vanaf Zoetermeer, met de avondspits iets langer ;)).

En dit avontuur is nog niet afgelopen!

Deze voorstelling smaakt naar meer, de reacties zijn unaniem hetzelfde: "Je moet met deze show de theaters in". Een nieuwe kinderdroom die uit gaat komen? Een eigen theatertour? Wow... dat zou fantatisch zijn. Wie wil er hierover met mij eens sparren?


Deze 40 voorstellingen was enorm genieten! Op naar meer!


Comentários


bottom of page