top of page

Showman speelt volop shows!


Afgelopen donderdag was het startschot van een mooie serie kindershows en schoolvoorstellingen. Nadat de afgelopen maanden uiteraard door alle maatregelen uitvoerend rustiger was, staat de agenda van de Showman weer volop gevuld met verschillende thema voorstellingen. En… ze gaan door! Donderdag was de Magic Traffic Show, de voorstelling over het verkeer vol met goochelen en veel meer, te gast op een basisschool in Gemeente Tilburg. In een grote aula met podium konden diverse klassen de leukste verkeersles van Nederland beleven. De voorstelling is meerdere keren gespeeld, waardoor zoveel mogelijk klassen/bubbels konden meegenieten.

Een voorstelling op een basisschool in deze tijd, kan dat?

Het schooljaar 2020-2021 is zonder twijfel een bijzonder schooljaar.

Gezien de huidige maatregelen zijn er de volgende mogelijkheden:


1) De voorstelling(en) vinden plaats in een ruimte als een sporthal waar de verschillende klassen/bubbels in vakken met 1,5 meter afstand van elkaar de voorstelling kijken

2) De voorstellingen vinden plaatsen voor een kleiner aantal klassen/bubbels, afhankelijk van de zaal, meerdere voorstellingen op één dag zijn mogelijk.

3) De voorstelling over het verkeer kan ook via (semi)livestream uitgezonden worden vanuit een theater en bekeken worden op het digibord in de klas (duur voorstelling is korter = 30 minuten)

4) De Showman Feest Show is ook zeer geschikt voor het schoolplein of zelfs voor in het speellokaal of in de klas!


Tijdens de voorstelling houden de Showman en zijn technicus uiteraard 1,5 meter afstand tot de leerlingen en leerkrachten, tijdens het uitladen en opbouw is het dragen van een mondkapje mogelijk.


De komende weken speelt Showman Jori Veldhuizen met name kindershows en voorstellingen op basisscholen. De grotere shows voor o.a. (kinder)evenementen wordt voor op langer termijn ook weer over gesproken. Meer info volgt!

De Showman kijkt er naar uit om bij alle leerlingen een lach op het gezicht te toveren :)

Check snel de agenda voor de laatste plekken dit schooljaar op www.showman.nl/agenda


Comments


bottom of page