top of page

Wat heb ik hierna uitgekeken! Optreden voor live publiek!

Bijgewerkt op: 3 jun. 2021

Wat heb ik hiernaar uitgekeken!

Optreden voor live publiek :)


Zomaar wat foto’s van het decor van de shows van de laatste anderhalve week: ik heb meerdere sportzalen, grotere aula’s en speellokalen weer om mogen bouwen tot theater. Als Showman heb ik meerdere dagen knusse voorstellingen gespeeld voor één bubbel of meerdere bubbels met afstand onderling per show. Zo fijn dat dit weer kan!En na maanden uitvoerend niet zo veel kunnen doen, ben ik het gelukkig nog niet verleerd ;). Een mooie referentie ontvangen van een van de scholen:

“Jori was bij ons op school met de Magic Traffic Show. Het was een hele leuke, verrassend maar zeker ook leerzame voorstelling. Zowel leerlingen als leraren hebben zichtbaar genoten. Jori wist onze gymzaal om te toveren tot een heus theater. Je kunt merken dat Jori een onderwijsachtergrond heeft in zijn manier van omgaan met de kinderen. Hij wist de kinderen van groot tot klein betrokken te houden, te verbazen en te vermaken.

Kortom zeer zeker de moeite waard en wat ons betreft dan ook een aanrader voor iedere school!”Nu zijn het nog kleinere voorstellingen voor bubbels, in de planning staan op wat langere termijn weer de shows voor complete scholen en (kinder)evenementen. Zelfs voor de internationale evenementen komen de aanvragen weer langzaam terug.

Maar voordat het zover is geniet ik van elke bubbel-voorstelling die ik kan spelen!Heb jij al gezien dat er een nieuwe thema voorstelling is toegevoegd? Kijk snel op Showman.nl


Comments


bottom of page