top of page
Kindershow kindervoorstelling goochelaar clown voorstelling circus kindervoorstelling kind

Magic Circus Comedy Show

Interactieve kindershow vol clownerie, goochelen & circus

BannerRood_edited.png

Magic Circus Comedy Show

Video MCCS

Magic Circus Comedy Show

Interactieve kindershow geschikt voor elk feest!

Een grote circuspiste, een compleet theater, de muziek speelt, het publiek zit er klaar voor. Maar...er is een groot probleem: de circusartiesten zijn er niet! In deze show verandert de knotsgekke schoonmaker tot een artiest van hoog niveau die al jonglerend op een hoge eenwieler rijdt en balanceert op een reuze loopbal. Elke keer verandert op magische wijze zijn kostuum als een truc gelukt is! Een unieke combinatie van clownerie, goochelen, circus, theater en humor. In hoog tempo wisselen de verrassende goocheltrucs en spectaculaire circuskunsten elkaar af.

Magic Circus Comedy Show 01.jpg

Alles wordt geregeld: decor, geluidsinstallatie, licht, speelvloer

Alle benodigdheden voor een geslaagde professionele kindershow horen bij de show. Elke locatie zoals een sporthal of grote feesttent verandert in een volledig theater.

Magic Circus Comedy Show

Een zeer afwisselende voorstelling dat geen kind wil missen; dat is de Magic Circus Comedy Show! Een unieke combinatie van clownerie, goochelen, circus, theater en humor. Als geen ander weet Jovel zijn publiek van het begin tot het eind van de show te boeien. In hoog tempo wisselen de verrassende goocheltrucs en spectaculaire circuskunsten elkaar af. In de show verandert hij van knotsgekke schoonmaker tot een artiest van hoog niveau die al jonglerend op een hoge eenwieler rijdt en balanceert op een reuze loopbal.

Showgegevens

Een unieke kindervoorstelling vol met goochelen, jongleren, diabolo, loopbal en eenwielfietsen! Deze show is zeer geschikt voor (kleinere) theaters, bedrijfsfeesten, basisscholen en kinderevenementen. Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als sporthal) een theater gemaakt wordt.
 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8

  • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep.

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

Bekijk tarieven (PDF)

Wat anderen zeggen...

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

SnowWorld

"Showman Jori Veldhuizen is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Ahoy - Jeugdvakantieland

"Hij is een showman!!
Showman Jori Veldhuizen is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.
Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Showman Jori weet zijn magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, de Showman gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

AD

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!"

Playmore - Speelmeer

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jori. Van jongs af aan is de Showman een graag geziene theater attractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Balk58ROOD.jpg
bottom of page