Kindershow goochelaar clown voorstelling

Magic Circus Comedy Show

Interactieve kindershow vol clownerie, goochelen & circus

BannerRood_edited.png

Voorstelling: Clownerie, Magic & Circus

Magic Circus Comedy Show 01.jpg

Interactieve kindershow geschikt voor elk feest!

Een zeer afwisselende voorstelling dat geen kind wil missen; dat is de Magic Circus Comedy Show! Een unieke combinatie van clownerie, goochelen, circus, theater en humor. Als geen ander weet Jovel zijn publiek van het begin tot het eind van de show te boeien. In hoog tempo wisselen de verrassende goocheltrucs en spectaculaire circuskunsten elkaar af. In de show verandert hij van knotsgekke schoonmaker tot een artiest van hoog niveau die al jonglerend op een hoge eenwieler rijdt en balanceert op een reuze loopbal.

Alles wordt geregeld: decor, geluidsinstallatie, licht, speelvloer

Alle benodigdheden voor een geslaagde professionele kindershow horen bij de show. Elke locatie zoals een sporthal of grote feesttent verandert in een volledig theater.

Balk58ROOD.jpg
VakRood.jpg

Volledig verzorgde kindershow op uw locatie!

Inclusief groot decor, geluid, speelvloer en licht!

VakRood.jpg

Showman Jovel is meervoudig prijswinnaar

o.a. vice-kampioen

NK Goochelen voor Kinderen

 

Showgegevens

Een unieke kindervoorstelling vol met goochelen, jongleren, diabolo, loopbal en eenwielfietsen! Deze show is zeer geschikt voor (kleinere) theaters, bedrijfsfeesten, basisscholen en kinderevenementen. Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als sporthal) een theater gemaakt wordt.
 

  • Duur show: 45-60 minuten (of anders in overleg)

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 personen inbegrepen), theaterlicht en technicus

  • Doelgroep: Familievoorstelling - Kindershow

  • Locatie: heel Nederland en Nederlandstalig België

  • Speelvlak: 6 x 7 x 3,5 meter (hoe groter de ruimte, hoe groter de show)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten

Wat anderen zeggen...

Ahoy - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

AD

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!"

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Playmore - Speelmeer

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theater attractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Juf Cindy

"Wat een feest! Met mijn klas naar Jovel's Magic Circus Comedy Show geweest. Die enthousiaste, verbaasde gezichtjes en reacties zijn goud waard!"

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Balk58ROOD.jpg