Showman show spektakel pretpark evenement festival kindershow familieshow.JPG

Showman & Friends

Spektakel Show vol Magic & Circus

Showman & Friends Spektakel Show

 

Showman & Friends Spektakel Show

Spectaculaire show: met volledig Showman theater (binnen én buiten)
Een spectaculaire kinder- & familieshow, dat is de Showman & Friends Spektakel Show! In een zeer gevarieerde show wisselen jongleren, goochelen, diabolo, eenwielfietsen, ballopen, humor en interactie elkaar in hoog tempo af. De show is een mega spektakel met grote illusies, verbazingwekkende acrobatiek, special effects en meerdere waanzinnige circusartiesten. Een show die geen kind of (groot)ouder wil missen!

Iedere locatie verandert Showman Jori Veldhuizen in een volledig theater inclusief groot decor, theaterpoort, geluidsinstallatie en licht. Voor buitenlocaties is de show te boeken met het Showman Openlucht Theater. Deze grote show is een enorme aanwinst voor evenementen, pretparken en theaters met kinderen en families als doelgroep.

Interactieve en afwisselende show
In een wervelend uur neemt de Showman de kinderen mee in zijn wereld, waarin zijn kinderdroom voor het theater is uitgekomen. Een interactieve en afwisselende show waarin de jonge toeschouwers zien dat dromen kunnen uitkomen als je er maar hard genoeg in gelooft. 

balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

Een waanzinnig spektakel voor jong en oud

VakBlauw.jpg

Met volledig ingericht Showman Theater

 

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor bijvoorbeeld pretparken, theaters, familie evenementen, kinderevenementen en basisscholen die écht een keer groot willen uitpakken.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte een theater gemaakt kan worden. Voor buitenlocaties is het Showman Openlucht Theater zeer geschikt.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: Showman & 4 circusartiesten, decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 personen inbegrepen), crew, technicus

  • Theaterlicht en theaterstoelen op aanvraag beschikbaar

  • Openlucht Theater / Binnen podium: In overleg

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Speelvlak: minimaal 6 x 7 x 3,5 meter 

  • Opbouwtijd: minimaal 120 minuten (afhankelijk van grootte show)

  • Afbouwtijd: minimaal 120 minuten (afhankelijk van grootte show)

  • Exacte invulling van de show kan enigszins afwijken van de getoonde beelden, dit is afhankelijk van beschikbare artiesten en podium.

Achtergrond

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: hij kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Basisschool De Regenboog

Directrice Anna Vreugdenhil schrijft op LinkedIn:“Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen. Vandaag hadden wij de wereldberoemde Showman Jori Veldhuizen (artiestennaam Jovel) op De Regenboog te gast. Het was een geweldige dag met vier mooie shows op een echt podium. Blije gezichten in het heerlijke zomerzonnetje maakten de dag compleet! De show had als thema ‘Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen’. Het ontroerde me te beseffen hoe waar deze boodschap is voor ons allemaal.”


De adjunct directrice schrijft: "We hebben vanaf ons schoolplein genoten van een spectaculaire show van Showman Jovel en zijn circusartiesten!
Een geweldig podium, een mooie verhaallijn en een spectaculaire afsluiting maakten onze jaarafsluiting meer dan compleet!
In de voorbereiding dacht Jori erg fijn mee waardoor alles tot in de puntjes was verzorgd.
Dank je wel Showman & friends!"

 

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Immanuelschool

"Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van showman Jovel. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen."

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's