top of page
Showman openlucht theater show festival evenement spektakel podium.jpg

Showman & Friends

Parkshow - Roadshow - (Openlucht) Theatershow

Showman & Friends Spektakel Show

Video showman friends

Showman (Openlucht) Spektakel

Showman & Friends (Openlucht) Spektakel
Een spectaculaire kinder- & familieshow, dat is het Showman Openlucht Spektakel! In een zeer gevarieerde show wisselen circus, magic, interactie en humor elkaar in hoog tempo af in het Showman (Openlucht)theater. Showman Jori Veldhuizen vertoont samen met meerdere waanzinnige circusartiesten een show vol grote illusies, verbazingwekkende acrobatiek en special effects. Een show die niemand wil missen!

showman jovel jori veldhuizen goochelaar

Een spectaculaire show!
Deze show is in te zetten in meerdere variaties:

- Inclusief groot mobiel Showman Openlucht Theater (geschikt voor kinder- en familie evenementen, grote schoolpleinen en als roadshow.

- Op het binnen- of buitenpodium van een theater, themapark, vakantiepark of pretpark. Zeer geschikt als parkshow!

In een vrijblijvend voorgesprek bespreekt de Showman de mogelijkheden.

Bekijk de afmetingen van het mobiele Showman Openlucht Theater.

Showman on tour: ROADSHOW!

Het Showman Openluchttheater is ook zeer geschikt als roadshow. Speciaal voor bedrijven, organisaties en gemeentes is het mogelijk een eigen Showman tour te verzorgen: langs u locaties, voor openingen of evenementen in de stad. Volledig op maat verzorgd en aangepast aan uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

Een waanzinnig openlucht spektakel voor jong en oud

VakBlauw.jpg

Wist u dat...
Het Showman openlucht theater in slechts 1,5 uur opgebouwd staat?

Foto kindershow circus goochelaar

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor bijvoorbeeld pretparken, theaters, familie evenementen, kinderevenementen en basisscholen die écht een keer groot willen uitpakken. Voor buitenlocaties is het Showman Openlucht Theater zeer geschikt.
 

  • Duur show: 30, 45-60 minuten of anders in overleg

  • Inclusief vrijblijvend voorgesprek om de mogelijkheden te bekijken

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België

  • Opbouwtijd en afbouwtijd podium en show: ca. 2-3 uur

  • Exacte invulling van de show kan enigszins afwijken van de getoonde beelden, dit is afhankelijk van beschikbare artiesten en podium.

Gegevens Openlucht Theater
Afmetingen podium: 10,00m x 6,20m x 4,40m (b x d x h) = Nodig oppervlakte
Afmetingen auto + trailer: 14,40m x 2,55m x 3,70m (l x b x h) = Nodig voor aanrijroute
Gewicht: 2600 kg (podium) + 2100 kg (auto) = 4700 kg (aanrijroute)
Benodigdheden:

  • Stroom 220V / 230V

  • Voldoende oppervlakte podium

  • Stoelen of banken voor het publiek

  • Kleedruimte

 

Bekijk tarieven (PDF)

Achtergrond

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: hij kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Showman Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Basisschool De Regenboog

Directrice Anna Vreugdenhil schrijft op LinkedIn:“Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen. Vandaag hadden wij de wereldberoemde Showman Jori Veldhuizen op De Regenboog te gast. Het was een geweldige dag met vier mooie shows op een echt podium. Blije gezichten in het heerlijke zomerzonnetje maakten de dag compleet! De show had als thema ‘Maak je dromen waar, jij bent de enige die ze kunt dromen’. Het ontroerde me te beseffen hoe waar deze boodschap is voor ons allemaal.”


De adjunct directrice schrijft: "We hebben vanaf ons schoolplein genoten van een spectaculaire show van Showman Jori en zijn circusartiesten!
Een geweldig podium, een mooie verhaallijn en een spectaculaire afsluiting maakten onze jaarafsluiting meer dan compleet!
In de voorbereiding dacht Jori erg fijn mee waardoor alles tot in de puntjes was verzorgd.
Dank je wel Showman & friends!"

 

Camping en Beachresort 
Julianahoeve

Showman & Friends
Erg fijne samenwerking, alles was bespreekbaar en dit werkte super fijn! Een leuke parade over onze camping en aansluitend een leuke show waarbij vooral de kinderen helemaal op gingen in het verhaal ! Zeker voor herhaling vatbaar!

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

Immanuelschool

"Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van de Showman. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen."

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's
bottom of page