top of page
Sinterklaas show theater theatershow.jpg

Circus voor Sinterklaas

Interactieve Sinterklaasshow vol Circus, Magie & Sinterklaasliedjes

BannerRood_edited.png
Video Sinterklaasfeest

Circus voor Sinterklaas

Voorstelling: Sinterklaas

Interactieve familieshow voor elk Sinterklaasfeest!

Een interactief en zeer afwisselend Sinterklaasfeest dat geen kind wil missen, dat is: Circus voor Sinterklaas! Een unieke combinatie van goochelen, circus, theater, humor en sinterklaasliedjes, uitgevoerd door professionele artiesten. Als geen ander weten zij het publiek van het begin tot het eind te boeien. Elk jaar presenteren de Circuspieten en Sinterklaas een nieuw programma, afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. Een spectaculaire sinterklaasshow voor het hele gezin, uitgevoerd op uw locatie of een locatie in overleg! 
 

Alles wordt geregeld: decor, geluidsinstallatie, licht, speelvloer en Sinterklaastroon

Alle benodigdheden voor een geslaagd professioneel Sinterklaasfeest hebben wij in eigen beheer. Elke locatie zoals een bedrijfsruimte of sporthal verandert in een volledig theater inclusief decor, geluidsinstallatie, theaterlicht, sinterklaastroon en speelvloer; waardoor u volledig ontzorgd wordt bij de organisatie van het Sinterklaasfeest.

sinterklaas voorstelling sinterklaasfees
Balk58ROOD.jpg
VakRood.jpg

Volledig verzorgd programma op uw locatie!

Inclusief Sinterklaas & Pieten, decor, geluid, speelvloer en licht!

VakRood.jpg

Elk jaar een nieuwe interactieve sinterklaasshow vol goochelen, circus, sinterklaasliedjes en meer!

Foto sinterklaasfeest kindershow

Showgegevens

Elk jaar ontwikkelen wij een nieuwe interactieve sinterklaasshow vol goochelen, circus, humor en sinterklaasliedjes; volledig aansluitend bij de belevingswereld van de kinderen! Deze show is zeer geschikt voor theaters, bedrijfsfeesten, pretparken, basisscholen en kinderevenementen rondom het Sinterklaasfeest. De shows worden gespeeld door roetveegpieten, met elk hun unieke circus- en theater skills. Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (zoals sporthal of bedrijfsruimte) een theater gemaakt wordt.
 

  • Duur show: 1x 45 minuten of 2x 40 minuten. (anders in overleg)

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, theaterlicht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen inbegrepen)

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • De show is aanpasbaar aan elke specifieke doelgroep. 

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Opbouwtijd: 150 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

Bekijk tarieven (PDF)

Wat anderen zeggen...

KPN

"Al enige jaren verzorgt Jovel op diverse locaties het entertainment op bedrijfsfeesten bij KPN. Ieder jaar is er weer een nieuwe spannende show, waar vele kinderen zichtbaar van genieten. Door het leveren van een totaalpakket wordt de klant volledig ontzorgd. De samenwerking is altijd zeer prettig, zowel in de communicatie bij voorbereiding als in de uitvoering. Een echte aanrader!"

AD

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!"

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Playmore - Speelmeer

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Balk58ROOD.jpg
bottom of page