top of page
voorstelling lekker eigenwijs kinderboekenweek 2024.jpg

Kinderboekenweek 2024


Het thema van de Kinderboekenweek 2024 voorstelling is:
"Lekker eigenwijs"

Voorstelling kinderboekenweek 2024

Kinderboekenweek voorstelling 2024

Voorstelling thema: Lekker eigenwijs

Kinderboekenweek 2024
De Kinderboekenweek 2024 komt er weer aan! Het thema van de Kinderboekenweek 2024 is "Lekker eigenwijs". De Kinderboekenweek vindt plaats van 2 oktober tot en met 13 oktober 2024. Na het succes van de afgelopen jaren speelt Showman Jori Veldhuizen ook dit jaar een theatervoorstelling met magisch theater, volledig passend bij het thema. Deze show wordt gespeeld in theaters, cultuurhuizen en in gymzalen bij basisscholen. Zoals elk jaar belooft het weer een indrukwekkende voorstelling te worden, vol magie, circus, interactie, theatereffecten en veel meer! Ook dit jaar wordt de Kinderboekenweek 2024 verlengd tot Kinderboekenmaand: een maand lang wordt de theatervoorstelling ten tonele gebracht. VOL = VOL.

Foto kinderboekenweek 2024 voorstellinG
Kinderboekenweek 2021 voorstelling weten
VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling, volledig passend bij het thema

VakBlauw_edited.jpg

De Showman is:
- Veelzijdig artiest
- Meervoudig prijswinnaar
- Afgestudeerd leraar         basisonderwijs

VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar maakt de Showman een nieuwe voorstelling voor de Kinderboekenweek!
Kinderboekenweek 2024:
"Lekker eigenwijs"

Het succes krijgt een vervolg! 

Wist u dat de diverse shows die de Showman het hele jaar door speelt in eerste instantie ontwikkeld zijn voor de Kinderboekenweek en vervolgens aan het repetoir toegevoegd zijn? De shows werden zo goed ontvangen, dat deze nog steeds gespeeld worden:
Kinderboekenweek voorstelling 2021: "Ik word... Showman"

Kinderboekenweek voorstelling 2022: "Magic Recycle Show"

Kinderboekenweek voorstelling 2023: "Het magische huis"
 

Voorstelling kinderboekweek 2024....?

Het thema in 2024 is "Lekker eigenwijs". En dat is precies wat de Showman dit jaar gaat doen: Lekker eigenwijs! Het verhaal van de theatershow "Ik word... Showman" sluit zo goed aan bij dit thema, dat de keus snel gemaakt was: het succes krijgt een vervolg. De voorstelling wordt verder doorontwikkeld en belooft een nog groter spektakel te worden! Een groot decor met verrassende wisselingen, waarin de Showman meerdere rollen speelt. Een show vol goochelen, circus, interactie en een ontroerend en inspirerend verhaal. De voorstelling gaat over het waargebeurde verhaal van een jongen van elf jaar, hij weet precies wat hij wil worden: Showman. Iedereen vindt hem lekker eigenwijs en vertelt dat dit geen echt beroep is. Hij gaat zijn droom achterna, waarin hij laat zien dat met lekker eigenwijs zijn, je een eind kan laten komen. Showman Jori speelt de voorstelling van zijn leven! Een spectaculaire voorstelling voor jong en oud.

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling voor de Kinderboekenweek is zeer geschikt voor theaters, cultuurhuizen, basisscholen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

  • Duur voorstelling: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen inbegrepen) en technicus

  • Doelgroep: Familie voorstelling (theaters) / groep 1 t/m 8 (basisscholen)

  • Locatie: heel Nederland

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (minimaal)

  • Opbouwtijd: 150 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

Achtergrondgegevens

De voorstelling van de Kinderboekenweek 2024 met het thema 'Lekker eigenwijs wordt gespeeld door Showman Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar

Bekijk tarieven:

balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen:

Vakjury NK Goochelen voor kinderen

“Een professional aan het werk die op een theatrale enthousiaste manier het publiek, zowel jong als oud, op een onderhoudende manier entertaint.”

Showman Jori Veldhuizen is met deze voorstelling bekroond als vice-kampioen tijdens het Nederlands Kampioenschap goochelen voor kinderen 2021.

Theater Vikingschip - OBS 't Span

Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

IKC Het Duet - Uithoorn

“Showman Jori pakt uit met zijn geweldige show, decor en energie. Hij neemt de leerlingen, jong en oud, een uur lang mee in zijn verhaal. Stuk voor stuk genieten zij vol enthousiasme, verwondering en met een grote lach op hun gezicht.”

Prins Florisschool

“Geweldige show die alle kinderen en volwassenen boeide van begin tot eind! Echt een groot succes en aanrader!”

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

IKC Noordeinde

Vandaag op IKC Noordeinde de fantastische show: "Worden wat je wil, ik word... Showman" gezien. Prachtig decor, mooie kostuums, erg leuke trucs waar de kinderen uren later nog over spraken! En zo goed passend bij het niveau van alle kinderen. Het was een zeer geslaagde dag!!

CMS De Abeel Den Haag

Jori heeft bij ons de voorstelling Ik word...Showman gespeeld. De communicatie rondom de boeking verliep vlekkeloos. Jori is flexibel en heeft een prettige manier van communiceren. De voorstelling zelf was geweldig! Jori heeft twee voorstellingen gespeeld. Eén voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Daarbij heeft hij dingen aangepast, waardoor de voorstelling voor alle kinderen geschikt was. De show is vrolijk, spannend en het thema (volg je droom) is mooi gekozen. Voor ons is Jori echt een aanrader!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

OBS De Droomboom - Heerlen

Een all inclusive concept. Je boekt de show. Er wordt opgebouwd, geen werk voor school en je kunt achteruit leunen en kijken naar iets magisch.
De kinderen en leerkrachten van onze school hebben genoten.
Als het aanvraagt wordt het zelfs vergoed door het jeugdeducatiefonds.

Da Costaschool - Utrecht

“Super leuke voorstelling! Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, hebben ervan genoten. In de show zat zowel goochelen als acrobatiek, ze vonden het prachtig! Ook de aankleding van de hele voorstelling zag er goed uit.”

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! We waanden ons echt in een magische theatervoorstelling. Organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd. De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.

Een aanrader!”

balk%20blauw_edited.jpg
bottom of page