top of page

Kinderboekenweek 2021 = VOL

Bijgewerkt op: 20 jan. 2022

De Kinderboekenweek voorstelling met het thema "Worden wat je wil" is volledig volgeboekt. Showman Jori Veldhuizen kijkt er naar uit om zo'n 40 voorstellingen te gaan spelen in en rond de Kinderboekenweek 2021. Speciaal voor dit jaar is een volledig nieuwe show ontwikkeld: "Ik word... Showman!". De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe voorstelling vol theater en magie, met een nieuw waanzinnig decor, nieuwe kostuums en spectaculaire show-effecten. Een thema op zijn lijf geschreven! De voorstelling zal te zien zijn door heel Nederland in theaters, op scholen en in bibliotheken.

Diverse scholen informeren op dit moment nog naar de beschikbaarheid naar de voorstelling van de Kinderboekenweek 2021. Met 40 voorstellingen is de Kinderboekenweek 2021 toch echt vol!


Kinderboekenweek 2022: Een nieuwe voorstelling? Naar alle verwachting vertoont Showman Jori Veldhuizen in 2022 wederom een volledig nieuwe voorstelling aansluitend bij het thema van de Kinderboekenweek 2022. De Kinderboekenweek 2022 vindt plaats van 5 oktober t/m 16 oktober 2022. Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is op dit moment nog niet bekend. Zodra het thema van de Kinderboekenweek 2022 bekend gemaakt wordt, zal Showman Jori Veldhuizen aan de slag gaan met het realiseren van een nieuwe voorstelling. De nieuwe voorstelling van Showman Jori Veldhuizen zal in en rondom deze periode van de Kinderboekenweek gespeeld worden.


Meer informatie over de Kinderboekenweek voorstelling 2022: www.showman.nl/kinderboekenweek2022

Eerste keus voor de Kinderboekenweek voorstelling 2022? De Kinderboekenweek voorstelling is zeer populair. Diverse scholen boeken daarom rond de meivakantie al de voorstelling. Wil je op de hoogte blijven? Ga naar de pagina van de Kinderboekenweek voorstelling en laat je gegevens achter. Hierdoor ontvang je als eerste de mogelijkheid tot boeken zodra het thema van de Kinderboekenweek voorstelling 2022 bekend is


Comments


bottom of page