top of page
voorstelling Kinderboekenweek 2022 Gigagroen groen.jpg

Kinderboekenweek 2022

Thema voorstelling: Gi-Ga-Groen

Banner_edited_edited_edited_edited_edite
Voorstelling kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweek voorstelling 2022

Voorstelling: Gi-Ga-Groen

Kinderboekenweek 2022: Een nieuwe voorstelling

Elk jaar speelt Showman Jori Veldhuizen een nieuwe voorstelling tijdens de Kinderboekenweek, volledig passend bij het jaarlijkse thema. Zodra het thema bekend is, begint de ontwikkeling van de voorstelling: een nieuw verhaal, een groot decor, magische effecten en bijpassend kostuum. De voorstelling wordt gespeeld op basisscholen, in theaters, bij (kinder)evenementen en bibliotheken. De Kinderboekenweek 2022 vindt plaats van 5 t/m 16 oktober 2022. De nieuwe voorstelling voor de Kinderboekenweek 2022 wordt door de Showman in en rond deze week gespeeld. Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is Gi-Ga-Groen!

kinderboekenweek 2022 voorstelling gi-ga-groen thema groen

Kinderboekenweek voorstelling 2022 is VOL GEBOEKT!

Om meerdere scholen de voorstelling te laten beleven wordt de Kinderboekenweek, net als vorig jaar, door de Showman verlengd tot KinderboekenMAAND! De voorstelling wordt in én rond de Kinderboekenweek zo'n 40 keer gespeeld, deze periode is volledig volgeboekt.
Goed nieuws: 
Na de Kinderboekenweek wordt deze spectaculaire voorstelling over het milieu, afval en recyclen verder ontwikkeld, aan het aanbod van voorstellingen toegevoegd en kan hierdoor het hele schooljaar geboekt worden.

Kinderboekenweek voorstelling 2023

Zodra het thema bekend is van de Kinderboekenweek 2023 gaat Showman Jori Veldhuizen aan de slag met realiseren van een nieuwe voorstelling.
 

Kinderboekenweek voorstelling 2022: Gi-Ga-Groen

Na het succes van de volledig uitverkochte Kinderboekenweek van vorig jaar, speelt Showman Jori Veldhuizen een nieuwe voorstelling tijdens de Kinderboekenweek 2022. Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is "Gi-Ga-Groen!".

Het probleem wordt alsmaar groter: de plasticsoep in de zee, het smelten van de ijskappen én het verdwijnen van de mooie groene wereld! Als wij niets veranderen zal de hoeveelheid plastic de komende jaren in de zee zo enorm toenemen, dat er over zo’n dertig jaar zelfs meer kilo aan plastic in de zee ronddrijft, dan er vissen zwemmen. In deze magische voorstelling gaat de Showman de strijd aan om de wereld weer Gi-Ga-Groen te maken. Op magische wijze wordt afval gerecycled en groene energie opgewekt. De kinderen worden in deze interactieve en magische voorstelling bewust gemaakt wat zij kunnen doen voor een groene wereld!

De Showman maakt de wereld
Gi-Ga-Groen!

balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling, volledig passend bij het thema

Foto kinderboekenween 2022 voorstellin2

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling voor de Kinderboekenweek is zeer geschikt voor basisscholen, culturele instellingen, theaters en kinderevenementen met het thema "Gi-Ga-Groen". De Kinderboekenweek 2022 vindt plaats van 5 oktober t/m 16 oktober 2022. Showman Jori Veldhuizen vertoont in 2022 een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling met het thema "Gi-Ga-Groen". De nieuwe voorstelling van Showman Jori Veldhuizen zal in en rondom deze periode van de Kinderboekenweek gespeeld worden.


Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

  • Duur voorstelling: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen incl.) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 van basisscholen

  • Locatie: heel Nederland

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten

Achtergrondgegevens

De voorstellingen van de kinderboekenweek worden gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

Vakjury NK Goochelen voor kinderen

“Een professional aan het werk die op een theatrale enthousiaste manier het publiek, zowel jong als oud, op een onderhoudende manier entertaint.”

Showman Jori Veldhuizen is met deze voorstelling bekroond als vice-kampioen tijdens het Nederlands Kampioenschap goochelen voor kinderen 2021.

Theater Vikingschip - OBS 't Span

Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Prins Florisschool

“Geweldige show die alle kinderen en volwassenen boeide van begin tot eind! Echt een groot succes en aanrader!”

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

IKC Noordeinde

Vandaag op IKC Noordeinde de fantastische show: "Worden wat je wil, ik word... Showman" gezien. Prachtig decor, mooie kostuums, erg leuke trucs waar de kinderen uren later nog over spraken! En zo goed passend bij het niveau van alle kinderen. Het was een zeer geslaagde dag!!

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

IKC Het Duet - Uithoorn

“Showman Jori pakt uit met zijn geweldige show, decor en energie. Hij neemt de leerlingen, jong en oud, een uur lang mee in zijn verhaal. Stuk voor stuk genieten zij vol enthousiasme, verwondering en met een grote lach op hun gezicht.”

Da Costaschool - Utrecht

“Super leuke voorstelling! Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, hebben ervan genoten. In de show zat zowel goochelen als acrobatiek, ze vonden het prachtig! Ook de aankleding van de hele voorstelling zag er goed uit.”

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! We waanden ons echt in een magische theatervoorstelling. Organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd. De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.

Een aanrader!”

balk%20blauw_edited.jpg
Banner_bruin.jpg
bottom of page