top of page

Showman krijgt weer mooie referenties!

De afgelopen weken heeft Showman Jori Veldhuizen weer volop shows en voorstellingen gespeeld. Keer op keer krijgt hij mooie referenties toegestuurd van klanten en publiek. Een aantal hiervan willen we jullie niet onthouden:

Immanuelschool (basisschool) "Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van showman Jovel. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen!"


Basisschool St. Hubertus

Wat een show! De kinderen van de groepen 3 t/m 6 op onze school hebben hun ogen uitgekeken en waren elke keer weer verwonderd wanneer er iets nieuws gebeurde. Fijn dat op deze manier meerdere disciplines gecombineerd kunnen worden in een educatieve vorm. Als ICC'er vind ik het aanbod van culturele activiteiten ook erg belangrijk en op deze manier vangen we 2 vliegen in één klap. De kinderen hebben genoten, het was een mooi gezicht om na een hectische periode allemaal blije snoetjes te zien! Ook de samenwerking en planning vooraf verliepen goed en erg soepel. Er werd duidelijk en snel gecommuniceerd, het voelde meteen al vertrouwd.

Speciaal Onderwijs - De Bodde

Wij kijken met veel plezier terug op afgelopen vrijdag!

De leerlingen vonden het fantastisch en van mij collega's hoor ik ook alleen maar positieve geluiden. Super hoe jij je show opvoert en hoe je het niveau aanpast aan de leerlingen, echt top! De samenwerking vond ik ook top! Fijn hoe we via de mail contact hielden en dat je zo meedacht in verband met corona, je verschillende opties, echt super fijn!

Wij zien je hopelijk snel weer terug! Nogmaals bedankt!


Lees alle referenties op www.showman.nl/referenties


Comments


bottom of page