top of page

Showman speelt zo’n 40x Kinderboekenweek voorstelling 2022 - Thema Gi-Ga-Groen

Bijgewerkt op: 30 okt. 2022

Hoera, het is Kinderboekenweek! Speciaal voor de Kinderboekenweek 2022 heeft Showman Jori Veldhuizen een nieuwe show geschreven. Met veel plezier presenteren wij de eerste foto’s van de MAGIC RECYCLE SHOW!


Een magische, educatieve én spectaculaire kinder- en familievoorstelling over duurzaamheid, zwerfafval en recyclen.

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is 'Gi-Ga-Groen'."Al een tijdje liep ik met het idee om een nieuw magische show te maken rondom het thema recyclen: om op een creatieve en originele wijze kinderen bewust te maken wat zij kunnen doen voor de natuur. Dit thema kwam als een cadeautje op mijn pad", aldus Showman Jori Veldhuizen.Showman maakt de wereld Gi-Ga-Groen!

De afgelopen maanden heeft Showman Jori veel uurtjes, dagen en weken besteed aan de ontwikkeling van de show containers en alles wat er verder bij komt kijken.

Een nieuw verhaal, totaal andere trucs en circuskunsten dan in mijn andere shows, een nieuw decor, bijpassende muziek en geluidseffecten, een op maat gemaakt kostuum én magische containers vol met verrassende en komische effecten. En dan staat de spectaculaire finale, waar hij helemaal trots op is, nog niet eens op de nu getoonde foto’s. Deze houden we nog even als verrassing ;)


Ondanks dat de Kinderboekenweek vandaag pas écht is begonnen, heeft de Showman inmiddels al zo’n 15 shows gespeeld (na alle repetities). De voorstelling wordt door het hele land heen gespeeld in toffe theaterzalen en in sporthallen die voor de gelegenheid omgebouwd worden tot theater met groot decor, geluid, licht en speelvloer.


Kinderboekenweek is ook dit jaar bij de Showman KinderboekenMAAND geworden . Half september speelde de Showman de eerste shows, eind oktober staat voorlopig de laatste van deze serie gepland.Als iedereen iets doet, wordt de natuur echt beter.

Samen maken we de wereld Gi-Ga-Groen!


Meer informatie, foto's, video en referenties staat op: www.showman.nl/recycle

コメント


bottom of page