top of page
Showman entertainer show goochelaar voorstelling kinderen kindershow kindervoorstelling ki

Showman Feest Show

Interactieve familie- & kindershow vol Magic & Circus

Anker 1
Showman video

Showman Feest Show

Voorstelling: Showman Feest Show

Een wervelende show vol goochelen en circus
Een spectaculaire show waarin goochelen, jongleren, diabolo, loopbal en eenwielfietsen elkaar in zeer hoog tempo opvolgen. Een afwisselende kindershow vol humor, spanning en sensatie. Een beleving die de kinderen niet snel zullen vergeten! Deze feestshow is geschikt voor elk kinderevenement. Hoe groter de ruimte, hoe groter de show!

Voor elk (kinder)evenement!
Stelt u zich eens voor... een volledig ingericht theater op uw (kinder)evenement, school of locatie: het begin van een belevenis waar ieder kind van droomt! De Showman is gespecialiseerd in het aanspreken van kinderen in hun eigen belevingswereld. Deze show is zeer geschikt voor o.a. (kinder)evenementen, theaters met familievoorstellingen, pretparken en basisscholen. Elke ruimte wordt omgetoverd tot theater!

Interactieve en afwisselende show
In een wervelend uur neemt de Showman de kinderen mee in zijn wereld, waarin zijn kinderdroom voor goochelen/magie is uitgekomen. Een interactieve en afwisselende show waarin de jonge toeschouwers zien dat dromen kunnen uitkomen als je er maar hard genoeg in gelooft. Misschien mogen ze de Showman zelfs meehelpen met een spannende goocheltruc!

showman jovel jori veldhuizen goochelaar
balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

79 shows in Rotterdam Ahoy
tijdens het evenement Jeugdvakantieland

VakBlauw.jpg

Meer dan 200 unieke thema shows bij Snowworld

Foto kindershow circus goochelaar

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, theatervloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus. Afhankelijk van evenement: theaterpoort (ingang theater), show aankondigen (posters, stoepborden e.d.)

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 / kindershow / familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

  • Meerdere voorstellingen op 1 dag mogelijk, tussendoor minimaal 45 minuten

Bekijk tarieven (PDF)

Achtergrond

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: hij kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Hij is een showman !!

Showman Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Showman Jori Veldhuizen weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, de Showman gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Showman Jori Veldhuizen is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij Snowworld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Showman Jori Veldhuizen Van jongs af aan is hij een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Immanuelschool

"Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van showman Jori. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen."

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's
bottom of page