top of page
theater voorstelling goochelaar kindertheater familievoorstelling.JPG

Worden wat je wil: Ik word... Showman

Kom ook kijken! Zondag 24 oktober - Theater CKC Zoetermeer

Voorstelling kinderboekenweek 2021

"Worden wat je wil: Ik word... Showman"

Voorstelling: Ik word... Showman

Wist jij als kind wat je wilde worden?

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, elk kind kan worden waar hij of zij van droomt. Kinderen spelen vaak de beroepen die ze willen worden. Ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden. In deze voorstelling worden de kinderen gestimuleerd te geloven in hun eigen dromen, hun eigen droom te leven. In de voorstelling "Worden wat je wil" voor de speelt Jori Veldhuizen verschillende beroepen. De speler neemt je mee in het verhaal van een jongen van 11 jaar met een grote droom. Tijdens de voorstelling komt zijn droom uit: een voorbeeld voor elk kind, hij leeft zijn kinderdroom! De voorstelling zit vol met interactie, theater en magie, gebaseerd op zijn eigen leven.

Verhaallijn Kinderboekenweek 2021: Leef je droom en word wat je wil
Een voorstelling door één artiest, die  meerdere rollen vervuld, dat is de nieuwe voorstelling van de Kinderboekenweek.

Het is precies 25 jaar geleden. De kleine Jori is 11 jaar oud. Hij wil Showman worden! 

Hij gaat zijn droom achterna en treedt op in 12 landen, verspreid over 3 continenten. In deze voorstelling neemt de acteur de kinderen mee in zijn reis vol dromen, ambities en idealen, uitgebeeld door verschillende beroepen. Een zeer afwisselende voorstelling vol theater, magie, interactie en circus. Een verhaal dat klein begint en groeit tot een spetterende finale als Showman.

Kinderboekenweek 2021 voorstelling weten
balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

Het succes krijgt een vervolg! Ruim 40 voorstellingen in en rond de Kinderboekenweek 2021: "Worden wat je wil"

Foto kinderboekenween 2021 voorstelling

Kom kijken: 24 oktober 2021

Na het succes van de Kinderboekenweek 2021 met ruim 40 voorstellingen door het hele land, speelt Showman Jori Veldhuizen zijn nieuwste voorstelling nog een extra keer in zijn eigen woonplaats Zoetermeer! Een zeer afwisselende familievoorstelling vol magie, circus, theater en interactie.

Voorstelling details:
Datum: Zondag 24 oktober 2021

Tijd: 14:30 uur (na aanvang geen toegang)
Duur: +/- 60 minuten, geen pauze
Locatie: Theater CKC Zoetermeer
Adres: Theater CKC, Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer

Doelgroep: familievoorstelling (kinderen van 4 - 12 jaar)

Kosten: 8 euro per toegangskaart

Kaartverkoop gaat via het Theater CKC Zoetermeer. Bestel je kaarten hier.
Let op: Tijdens deze voorstelling worden foto- en filmopnames gemaakt ter promotionele doeleinden van de voorstelling.
Overig: het corona toegangsbewijs is verplicht bij het CKC theater voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Achtergrondgegevens

De voorstelling wordt gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

IKC Noordeinde

Vandaag op IKC Noordeinde de fantastische show: "Worden wat je wil, ik word... Showman" gezien. Prachtig decor, mooie kostuums, erg leuke trucs waar de kinderen uren later nog over spraken! En zo goed passend bij het niveau van alle kinderen. Het was een zeer geslaagde dag!!

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Theater Vikingschip - OBS 't Span

Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, de Showm gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

balk%20blauw_edited.jpg
bottom of page