top of page
Kinderboekenweek 2023 Showman voorstelling kindertheater basisscholen.jpg

Kinderboekenweek 2023

Kinderboekenweek thema voorstelling: Bij mij thuis

Banner_edited_edited_edited.png
Kinderboekenweek 2023

Kinderboekenweek voorstelling 2023

Kinderboekenweek 2023 - Voorstelling

Kinderboekenweek 2023

In oktober is het zover: Kinderboekenweek 2023! Dit jaar zal de Kinderboekenweek plaatsvinden van 4 t/m 15 oktober 2023. Ook dit jaar zal Showman Jori Veldhuizen weer een nieuwe voorstelling voor de Kinderboekenweek presenteren. De nieuwe voorstelling is speciaal ontwikkeld voor de Kinderboekenweek 2023 en heeft als thema 'Bij mij thuis'.

 

In voorgaande jaren was de voorstelling zo'n groot succes dat het niet beperkt bleef tot alleen de Kinderboekenweek, maar uitgebreid werd tot de Kinderboekenmaand. Tienduizenden kinderen genoten deze jaren gedurende een hele maand van de voorstelling. Ook in 2023 worden de voorstellingen in een langere periode vertoond, zodat zoveel mogelijk kinderen de voorstelling kunnen beleven. De voorstelling van de Kinderboekenweek 2023 zal gespeeld worden op basisscholen, in theaters, bij (kinder)evenementen en bibliotheken.

Voorstelling Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis - Het magische huis

Ga mee op een onvergetelijke reis door "Het Magische Huis", de spectaculaire voorstelling van de Kinderboekenweek 2023. De artiest neemt kinderen mee op een avontuurlijke en betoverende reis door een huis vol magie, avontuur en verrassingen. Maar wat gebeurt er als de deur in het slot valt en niemand het mysterieuze huis kan verlaten?

De interactieve voorstelling "Het Magische Huis" neemt het publiek mee op een spannende en grappige reis door verschillende kamers in het mysterieuze huis. Elke kamer heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitdagingen die de artiest samen met de kinderen moet overwinnen om te kunnen ontsnappen. Zodra de deur in het slot valt, beginnen de kamers te draaien en moet de Showman samen met de kinderen alle zintuigen gebruiken om codes te kraken, raadsels op te lossen en puzzels te voltooien voordat de tijd om is.

In de ene kamer hangt een muur vol sloten en verborgen aanwijzingen, terwijl in een andere kamer voorwerpen beginnen te zweven en een derde kamer een gezellige circuskamer blijkt te zijn. Van de magische zolder tot de geheime kamer, elke kamer heeft zijn eigen unieke kenmerken en verhalen die kinderen zullen betoveren. Met behulp van verrassende effecten, muziek en interactie met het publiek betrekt de Showman kinderen en hun families bij de fascinerende wereld van "Het Magische Huis".

Deze betoverende voorstelling belooft de verbeelding van zowel kinderen als volwassenen te prikkelen en zal een onvergetelijke ervaring zijn voor jong en oud. Beleef de voorstelling "Het Magische Huis" tijdens de Kinderboekenweek 2023 met het thema 'Bij mij thuis'.

Kinderboekenweek 2021 voorstelling weten
Foto kinderboekenween 2021 voorstelling
balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

Kinderboekenweek 2023:
Een nieuwe spectaculaire voorstelling
"Het magische huis" 

VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling, volledig passend bij het thema

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023 is zeer geschikt voor theaters, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden. Het grote decor is dit jaar extra uniek: de kamers van het magische huis veranderen!

  • Theater, gymzaal of andere grote binnenlocatie

  • Duur voorstelling: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 van basisscholen

  • Locatie: heel Nederland

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (minimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

Bekijk tarieven

Achtergrondgegevens

De voorstelling van de Kinderboekenweek 2023 wordt opgevoerd door Showman Jori Veldhuizen, een veelzijdige entertainer die zijn talenten in theater, goochelen en circus erg goed beheerst. Jori raakte op jonge leeftijd geïnspireerd door de magie van het circus en theater en heeft door toewijding en training zijn passie omgezet in een succesvolle professionele carrière als artiest en ondernemer. Inmiddels speelt hij al ruim 25 jaar shows.

 

Bovendien heeft Jori Veldhuizen, naast zijn carrière als artiest en ondernemer, een diploma behaald als leraar basisonderwijs. Hierdoor weet hij als geen ander hoe hij kinderen tijdens zijn voorstellingen kan boeien en betrekken. Zijn ervaring in het onderwijs komt goed van pas bij het creëren van educatieve en vermakelijke shows die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Met zijn veelzijdige talenten en pedagogische achtergrond weet Jori keer op keer een onvergetelijke ervaring te bieden voor jong en oud.

 

De shows van Jori worden zeer gewaardeer: hij heeft meerdere prijzen gewonnen met zijn unieke en interactieve kindershows. Elke show heeft zijn eigen thema, bijbehorend kostuum, unieke trucs en een compleet decor. Bovendien is Jori altijd enthousiast en gedreven om samen met u te brainstormen over hoe hij uw evenement onvergetelijk kan maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

Vakjury NK Goochelen voor kinderen

“Een professional aan het werk die op een theatrale enthousiaste manier het publiek, zowel jong als oud, op een onderhoudende manier entertaint.”

Showman Jori Veldhuizen is met zijn vorige voorstelling van de Kinderboekenweek bekroond als vice-kampioen tijdens het Nederlands Kampioenschap goochelen voor kinderen.

Directeur Basisschool 't Kompas

Het was geweldig om Showman Jori op ‘t Kompas in Westbroek te hebben. Hij werkt zeer professioneel en de communicatie voor, tijdens en na de show verliep heel soepel. Als school heb je geen omkijken naar het opbouwen en afbreken. Alles wordt voor je geregeld! Kinderen en leerkrachten hebben daarmee ademloos kunnen genieten van een fantastische, indrukwekkende en spectaculaire show. Showman Jori is echt een aanrader!

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Prins Florisschool

“Geweldige show die alle kinderen en volwassenen boeide van begin tot eind! Echt een groot succes en aanrader!”

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Theater Vikingschip - OBS 't Span

Wat was het een mooie voorstelling. De kinderen bleven een uur lang geboeid en het thema van de kinderboekenweek was prachtig vertolkt in deze magische show!

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Showman Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

IKC Het Duet - Uithoorn

“Showman Jori pakt uit met zijn geweldige show, decor en energie. Hij neemt de leerlingen, jong en oud, een uur lang mee in zijn verhaal. Stuk voor stuk genieten zij vol enthousiasme, verwondering en met een grote lach op hun gezicht.”

Da Costaschool - Utrecht

“Super leuke voorstelling! Alle kinderen, van groep 1 t/m 8, hebben ervan genoten. In de show zat zowel goochelen als acrobatiek, ze vonden het prachtig! Ook de aankleding van de hele voorstelling zag er goed uit.”

Theater & Bibliotheek Helmond

“Wat hebben de kinderen, ouders en ook wij als organisatie genoten van deze prachtige voorstelling. En wat een geweldig decor! We waanden ons echt in een magische theatervoorstelling. Organisatie liep vlot en prettig en Showman Jori zorgde er met zijn crew voor dat alles in goed overleg opgebouwd en opgeruimd werd. De kwaliteit, het enthousiasme, alsook het prettige contact en de betaalbaarheid heeft ons doen besluiten Jori vaker te gaan boeken met zijn voorstellingen.

Een aanrader!”

balk%20blauw_edited.jpg
Banner_bruin.jpg
bottom of page