top of page
Kinderboekenweek 2023 Showman voorstelling kindertheater basisscholen.jpg

Kinderboekenweek 2023

Thema Kinderboekenweek voorstelling: Bij mij thuis

Banner_edited_edited_edited.png
Kinderboekenweek 2023

Kinderboekenweek voorstelling 2023

Voorstelling: Kinderboekenweek 2023

Thema voorstelling: Kinderboekenweek 2023 - Bij mij thuis

De afgelopen jaren heeft Showman Jori Veldhuizen een nieuwe voorstelling ontwikkelt en gespeeld tijdens de Kinderboekenweek, volledig passend bij het jaarlijkse thema. Zodra het thema bekend is, wordt de keus gemaakt of de Showman ook een voorstelling bij dit thema gaat ontwikkelen. Dit is afhankelijk van het thema, maar ook of zijn drukke agenda de rest van het jaar het toelaat een nieuwe voorstelling te ontwikkelen. In april/mei 2023 wordt bekend gemaakt of Showman.nl WEL of GEEN Kinderboekenweek voorstelling 2023 gaat ontwikkelen en spelen.

 

Als de keus gemaakt is en er gekozen wordt voor een nieuwe voorstelling begint de ontwikkeling van de voorstelling: een nieuw verhaal, een groot decor, magische effecten en bijpassend kostuum. De voorstelling wordt gespeeld op basisscholen, in theaters, bij (kinder)evenementen en bibliotheken. De Kinderboekenweek 2023 vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2023. Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is Bij mij thuis!

Kinderboekenweek 2023

Na het succes van de volledig uitverkochte periode in en rondom de Kinderboekenweek 2021 en Kinderboekenweek 2022, presenteert Showman Jori Veldhuizen mogelijk ook dit jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling. De afgelopen jaren bleef het zelfs niet eens beperkt tot de KinderboekenWEEK, het werd KinderboekenMAAND! Een maand lang genoten vele tienduizenden van zijn nieuwe voorstelling, speciaal ontwikkeld voor de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek is bekend: Bij mij thuis

Kinderboekenweek 2021 voorstelling weten
balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

Kinderboekenweek 2023:
Bij mij thuis

VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling, volledig passend bij het thema

Foto kinderboekenween 2021 voorstelling

Voorstellinggegevens

In april/mei 2023 wordt bekend gemaakt of Showman.nl WEL of GEEN Kinderboekenweek voorstelling 2023 gaat ontwikkelen en spelen.

 

Deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023 is zeer geschikt voor basisscholen, culturele instellingen, theaters en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

  • Duur voorstelling: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 van basisscholen

  • Locatie: heel Nederland

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (minimaal)

  • Opbouwtijd: 120-150 minuten minuten

  • Afbouwtijd: 90 -120 minuten

Achtergrondgegevens

De voorstellingen van de kinderboekenweek worden gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar

Bekijk tarieven

balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk%20blauw_edited.jpg
Banner_bruin.jpg
bottom of page