top of page
Showman spreker gastheer presentator.jpg

Opening op maat

Opening evenementen - Verschijning directeur - Start project - Jubileum 

Anker 1
Opening video

Opening evenement: gepersonaliseerd

Openingsshow

Een wervelende opening van uw evenement, project of feest?
De Showman heeft een breed 
repertoire aan magische effecten, humoristische acts en indrukwekkende circus skills. Dit in combinatie met zijn ongekende enthousiasme zorgen voor een ludieke opening voor elk evenement van jong tot oud. De openingsact wordt in overleg gecreëerd en gepersonaliseerd aan het thema, de huisstijl van het bedrijf of het thema van een feest. 
In de getoonde video staat een voorbeeld van een openingsact welke gerealiseerd is voor het Sportgala van de Gemeente Zoetermeer, welke via livestream werd uitgezonden vanuit het Stadstheater. Dit is slechts een voorbeeld van één van de vele mogelijkheden. Zélfs de kleur van het kostuum kan afgestemd worden samen met de rest van de gepersonaliseerde unieke opening.

Verschijning directeur, wethouder of spreker
Bij veel evenementen is het gebruikelijk dat een directeur, wethouder of andere spreker het woord krijgt. De Showman laat uw spreker op ludieke wijzer uit het niets verschijnen! Een groot cadeau, een grote rookflits of een verrassende illusie horen 
bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Bij meerdere sprekers of bij een langer programma is de Showman ook zeer geschikt als presentator, waar hij op eigen wijze de sprekers introduceert en tussendoor zorgt voor luchtige energizers voor het publiek, uiteraard passend bij het thema, de productie of het evenement.

showman jovel jori veldhuizen goochelaar
balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

Unieke openingsact op maat voor o.a. evenementen, bedrijven & scholen

VakBlauw.jpg

Showman laat uw hoofdgast verschijnen!

Foto kindershow circus goochelaar

Opening gegevens

Een unieke opening is een belangrijk onderdeel van elk evenement. Een korte act, een complete show, de verschijning van een spreker of de Showman als presentator? Geen evenement is hetzelfde! De invulling wordt in overleg verzorgd.
 

Achtergrond

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen: hij kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Showman opent Sportgala

"Wij kijken terug op een fijne samenwerking met Showman. Jori heeft het online sportgala geopend met een op maat gemaakte act vol illusies en jongleren. 
Dit zag er fantastisch uit!
Bedankt Jori, hopelijk tot snel!"
Sportgala, gemeente Zoetermeer

Rotterdam Ahoy - Opening evenement Jeugdvakantieland 

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Excalibur - The concert

"Een waanzinnige jubileumshow van het Phoenix Wateringen (orkest), in combinatie met het Westlands Mannenkoor. De week vóór de uitvoering werd er door de organisatie voor gekozen de verteller van het evenement te vervangen voor Showman Jori Veldhuizen.. Binnen een week werd er overleg gepleegd, gerepeteerd, een kostuum ontwikkeld en heel veel teksten geleerd. Er stond een spektakel vol magie."

Opening Kindcentrum De Entree

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerst volgende lustrum is hij zeker van de partij!" - Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

Opening IKC Klimboom

"Showman Jori Veldhuizen heeft de opening van IKC Klimboom tot een groot feest gemaakt. De ontvangst van de kinderen, ouders en genodigden werd door hem opgeluisterd, al fietsend op een 1-wieler. Met diverse goochelacts wist hij de kinderen én volwassenen steeds weer te boeien en te vermaken. De boodschap van de vorming van het IKC wist hij goed over te brengen in zijn acts en de openingsceremonie werd onder zijn regie een prachtig feest." 

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Showman Jori Veldhuizen. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke show; wij raden de Showman van harte aan!"

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's
bottom of page