top of page
presentator jori veldhuizen showman gooc

Jori Veldhuizen

Presentator - Entertainer - Showman - TED-talk

Spreker
Presentator

Jori Veldhuizen vertelt..

Ondernemer, artiest én een man vol passie

Jori Veldhuizen is ondernemer, artiest en een man vol passie. Hij verzorgt al meer dan 20 jaar entertainment op nationale en internationale evenementen. Inmiddels zijn de shows en acts te zien geweest in 12 verschillende landen, verspreid over 3 continenten! De afgelopen 5 jaar heeft hij bijna 2 miljoen toeschouwers live bereikt. 

Presentator

Met zijn enorme enthousiasme, passie en ondernemersgeest is hij de spreker voor uw evenement of verzorgt hij een unieke opening. Op een originele, humoristische en luchtige manier verwerkt de Showman de inhoud van het evenement. Hij wisselt de sprekers met de nodige interactie en energizers af, zodat het publiek goed bij het evenement betrokken blijft.

Hooggeëerd publiek
Als zeer ervaren artiest en spreker is Jori met zijn passie voor het circus en magie ook de ideale persoon om als spreekstalmeester in een groot (kerst)circus te staan. Binnen het programma verzorgt hij op geheel eigen wijze de aankondigingen, al dan niet aangevuld met reprise acts.

Showman Jovel Jori Veldhuizen goochelaar
Spreekstalmeester
VakBlauw.jpg

12 landen - 3 werelddelen
o.a. Hong Kong - China - Formule 1 Bahrain - diverse landen van Europa

VakBlauw.jpg

2 miljoen toeschouwers live
in slechts 5 jaar tijd!

TED Talk / Spreker

Een inspirerend verhaal over passie, doorzetten, orginaliteit, perfectionisme, marketing, veelzijdigheid, dromen, durven en vooral doen! Als 11-jarige goochelaar trad Jori Veldhuizen op voor tweeënhalve gulden bij kinderfeestjes en droomde van een toekomst als fulltime entertainer.

Deze droom is werkelijkheid geworden. Tegenwoordig heeft hij namelijk een bomvolle agenda met het entertainment dat hij nationaal en internationaal verzorgt met zijn bedrijf.  Wat is het verhaal achter het succes? Hoe blijf je altijd positief denken? Hoe zorg je ervoor dat ze jou boeken? Hoe bouw je een veelzijdig bedrijf op? 

Vanaf 2015 is Jori met zijn performances te zien geweest op drie verschillende continenten en in 12 verschillende landen. Met highlights als 150.000 bezoekers in Hong Kong tijdens het Chinese Nieuwjaar, drie avonden spelen in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA tijdens Toppers in Concert en optredens bij de Formule 1 in diverse landen.

Groot, groter, grootst... en toch heeft hij ook nog steeds een grote passie voor het spelen van magische kindershows.

 

Benieuwd naar het verhaal achter dit succes?

Boek of bezoek zijn TED talk / lezing:

  • Hocus Pocus de truc is Focus

  • Back in (show)bussiness, een leven als ondernemer/artiest tijdens en na corona

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
Ted Talk / Spreker

Wat anderen zeggen...

John Anders - Amusementalist

Jori Veldhuizen geeft een unieke inkijk in zijn manier van werken met een klant voorafgaand aan zijn optreden, tijdens zijn optreden en na afloop.
Het zijn tips van een professional die ver gaat om zijn doel te bereiken en een klant tevreden te stellen. De energie die hij erin stopt, de stappen die je moet ondernemen om een succesvol entertainer te zijn (in welk vakgebied dan ook), zijn van een onschatbare waarde voor iedereen. Een lezing die je gezien moet hebben, als jij je werk serieus neemt.

Dick van der Zwan - Pica Pica

Top lezing!! Zeer boeiend, afwisselend en goed. Daar kan je wat van leren. Afgelopen clubavond bij Goochelclub Rotterdam een lezing bijgewoond van ons lid Jori Veldhuizen met als thema: Hocus Pocus...de truc is Focus!

Een inspirerend verhaal over passie, doorzetten, perfectionisme, veelzijdigheid, dromen, durven en vooral doen!
Mocht je voor je goochelclub op zoek zijn naar een goede, zeer verzorgde, boeiende en afwisselende lezing waar iedere goochelaar of artiest wat aan heeft. Neem dan eens contact op met Jori Veldhuizen. Je zal hier geen spijt van krijgen. SUPER LEZING!

Conraad de Groot - Magisch Entertainment Bureau

Geweldige lezing Jori! Denk ook voor andere goochelclubs zeer interessant en leerzaam.

John Van Der Lely - Goochelaar

"De lezing van Jori Veldhuizen is een enorm inspirerende presentatie die bewijst dat je door hard werken en een duidelijke ‘focus’ je dromen niet alleen kan waarmaken, maar zelfs kan overtreffen!!"

Opening De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerst volgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

Sylvia Schuyer - Goochelaar  & Spreekstalmeester Kerstcircus Ahoy

Het was een bijzondere avond bij Goochelclub Rotterdam, de lezing/presentatie van Jori Veldhuizen was echt verrassend te noemen. Een enthousiaste jonge artiest die vol positiviteit en ervaring vertelde over z’n internationale optredens, hoe je gefocust moet blijven om uiteindelijk door hard werken met frisse energie, de mensen te “mogen” vermaken. Het was een inspirerende avond voor beginners, maar ook zeker voor iedereen die van zijn droom zijn werk wil maken...

Maurice Meijer - Goochelaar

"Bijzonder leuk en inspirerend!"

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aan gaan."

AD

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant 

12 landen - 3 werelddelen: 
Bijna 2 miljoen publiek in 5 jaar

Met zijn performances van Circo di Strada heeft Jori opgetreden op vele grote nationale en internationale evenementen. Een aantal voorbeelden: Hong Kong New Year Parade, Macau (China), Toppers in Concert, Formule 1 Bahrein, Attractiepark Toverland, Dubai en Qatar. Bekijk de referenties, foto's en video's van deze parades en acts op www.circodistrada.com

Banner blauw.jpg
Bekijk video's
bottom of page