Sprookjes tovenaar voorstelling magie ki

De Sprookjestovenaar

Interactieve voorstelling waarin sprookjes tot leven komen

 

De Sprookjestovenaar

Voorstelling: Sprookjes

Er was eens...

In het grote kasteel van de Sprookjestovenaar komen sprookjes tot leven!
De Sprookjestovenaar neemt het publiek mee in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren. De magische kist met de verzameling van de tovenaar laat de verhalen veranderen in wonderen. Verdwaal in een sprookjeswereld, luister naar de tovenaar en geniet van de magische kunsten!

"Wow, er staat een echt kasteel"
In het theater staat een reusachtig kasteel, met grote kasteeltorens, schilden, middeleeuwse kandelaars, een schitterende troon én een sprookjeskist waaruit mysterieuze rook komt. In de verte speelt magische muziek. Zodra iedereen binnen is, verschijnt de Sprookjestovenaar! Hij begint te vertellen uit het eeuwenoude sprookjesboek, tot plotseling… alle sprookjes in vlammen opgaan! Het sprookjesboek is leeg. Zal het de tovenaar samen met de kinderen lukken de sprookjesverzameling weer compleet te maken? Alle sprookjes samen vormen een verhaal vol beleving en natuurlijk... magie!

Balk58PAARS.jpg
VakPAARS.jpg

Elke ruimte verandert in een theater met een mysterieus kasteel en een magische sfeer

VakPAARS.jpg

De Sprookjestovenaar heeft jarenlange ervaring als artiest én leraar basisonderwijs

 

Voorstellinggegevens

Deze show is zeer geschikt voor onder meer pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Speelvlak: 5 x 7 x 5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 150 minuten

  • Afbouwtijd: 120 minuten

Achtergrondgegevens

De Sprookjestovenaar wordt gespeeld door Jori Veldhuizen, hij is een allround entertainer. Op jonge leeftijd is hij betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. Jori speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Balk58PAARS.jpg

Wat anderen zeggen...

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

Balk58PAARS.jpg