winter show voorstelling thema kinderen

Magische Wintershow

Let it snow: interactieve kindershow

 
 

Magische Winter Show

Voorstelling: Winter

Unieke kindervoorstelling vol sneeuw!

Stelt u zich eens voor: je droomt in de wintermaanden maar van één ding... sneeuw! Bijna niets heeft zo'n magische uitwerking op kinderen dan sneeuw. Showman Jori Veldhuizen laat de droom uitkomen! Hij laat het in deze voorstelling zelfs binnen sneeuwen. De flitsende kindershow zit vol afwisseling met goochelen, jongleren, diabolo en bijzondere kunsten op een reuze sneeuwbal. Pas op voor vliegende sneeuwballen en sta versteld als water voor de ogen van het publiek in sneeuw verandert. De show eindigt met een spectaculaire sneeuwstorm!

Ruim 200 wintershows gespeeld!
De magische Wintershow speelt in theaters, bij kinderevenementen, op scholen en is zeer geschikt voor pretparken in de wintermaanden. De magische wintershow is al meerdere jaren te gast bij Snowworld, waar elk jaar nieuwe elementen aan de show zijn toegevoegd. Alleen al bij Snowworld heeft de Showman meer dan 200 shows gespeeld! Een spektakel dat je niet wilt missen!

showman jovel jori veldhuizen goochelaar
balk blauw.jpg
VakBlauw.jpg

De Showman is met zijn shows en acts meervoudig prijswinnaar

VakBlauw.jpg

Meer dan 200 Magische Wintershows bij Snowworld

 

Showgegevens

Deze show is zeer geschikt voor pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (zoals een gymzaal) een theater gemaakt wordt.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten

Achtergrondgegevens

De wintershow wordt gespeeld door Showman Jori Veldhuizen, hij is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de Showman kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theater attractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's