winter show voorstelling thema kinderen

Magische Wintershow

Let it snow: interactieve kindershow

Banner_edited.png
balk blauw.jpg
 
 

Magische Winter Show

balk blauw.jpg

Voorstelling: Winter

Unieke kindervoorstelling vol sneeuw!

Stelt u zich eens voor: je droomt in de wintermaanden maar van één ding... Sneeuw! Bijna niets heeft een magischere uitwerking op kinderen dan sneeuw. Showman Jovel laat de droom uitkomen! Jovel laat het binnen sneeuwen in deze voorstelling. De flitsende kindershow zit vol afwisseling met goochelen, jongleren, diabolo en bijzondere kunsten op een reuze sneeuwbal. Pas op voor vliegende sneeuwballen en sta versteld als water voor de ogen van het publiek in sneeuw verandert. De show bouwt op naar een spectaculaire sneeuwstorm!

Ruim 200 Wintershows gespeeld!
De magische Wintershow speelt in theaters, bij kinderevenementen, op scholen en is zeer geschikt voor pretparken in de winterse maanden. De magische wintershow is al meerdere jaren te gast bij Snowworld, waar elk jaar nieuwe elementen in de show zijn toegevoegd. Alleen al bij Snowworld heeft de Showman meer dan 200 shows gespeeld! Een spektakel dat je niet wilt missen!

balk blauw.jpg

Showman Jovel is met zijn shows en acts meervoudig prijswinnaar

Meer dan 200 Magische Wintershows bij Snowworld

balk blauw.jpg
balk blauw.jpg

Show gegevens

Deze show is zeer geschikt voor pretparken, basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

 

  • Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, geluidsinstallatie tot 250 kinderen en technicus

  • Doelgroep: kindershow & familievoorstelling

  • Locatie: heel Nederland en (Nederlandstalig) België.

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten


Decor
Het decor verandert elke ruimte als een gymzaal of aula in een theater.

Banner blauw.jpg
balk blauw.jpg

Achtergrondgegevens

Showman Jovel wordt gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: allround entertainer Jovel kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. Jovel speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

balk blauw.jpg

Wat anderen zeggen...

Snowworld

"Jovel is een graag geziene gast bij Snowworld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij Snowworld Zoetermeer en Snowworld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor Snowworld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking aan willen gaan."

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. Zijn voorstellingen zijn een volwaardig entertainment waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende voorstellingen, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd en door zijn flexibele opstelling hij zijn shows zo maar aanpast aan onze thema’s. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer hebben gewaardeerd is dat alles met je te overleggen is en op een zeer prettige manier. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Welkom in mijn magische wereld!
Als kind droomde ik van de showbusiness en trad ik op als goochelaar op kinderfeestjes. Mijn passie groeide steeds verder voor goochelen, circus en theater. Inmiddels ben ik al aardig wat jaren fulltime artiest en heb ik vele mooie plekken van de wereld mogen zien. Waar mag ik mijn droom aan jou laten zien? In het theater, in een pretpark, op school, in het circus, op een evenement of...?

                                                          Tot snel!

balk blauw.jpg
balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's