Kinderboekenweek 2021 voorstelling worde

Kinderboekenweek 2021

Thema voorstelling: Worden wat je wil

Banner_edited_edited_edited.png
 

Kinderboekenweek voorstelling 2021

Voorstelling: Worden wat je wil

Kinderboekenweek 2021
Wist jij als kind wat je wilde worden?

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, elk kind kan worden waar hij of zij van droomt. Kinderen spelen vaak de beroepen die ze willen worden. Ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden. In deze voorstelling worden de kinderen gestimuleerd te geloven in hun eigen dromen, hun eigen droom te leven. In de voorstelling "Worden wat je wil" voor de Kinderboekenweek 2021 speelt Jori Veldhuizen verschillende beroepen. De speler neemt je mee in het verhaal van een jongen van 11 jaar met een grote droom. Tijdens de voorstelling komt zijn droom uit: een voorbeeld voor elk kind, hij leeft zijn kinderdroom! De voorstelling zit vol met interactie, theater en magie, gebaseerd op zijn eigen leven.

Verhaallijn Kinderboekenweek 2021: Leef je droom en word wat je wil
Een voorstelling door één artiest, die  meerdere rollen vervuld, dat is de nieuwe voorstelling van de Kinderboekenweek.

Het is precies 25 jaar geleden. De kleine Jori is 11 jaar oud. Hij wil Showman worden! 

Hij gaat zijn droom achterna en treedt op in 12 landen, verspreid over 3 continenten. In deze voorstelling neemt de acteur de kinderen mee in zijn reis vol dromen, ambities en idealen, uitgebeeld door verschillende beroepen. Een zeer afwisselende voorstelling vol theater, magie, interactie en circus. Een verhaal dat klein begint en groeit tot een spetterende finale als Showman.

Kinderboekenweek 2021 voorstelling weten
balk%20blauw_edited.jpg
VakBlauw_edited.jpg

Kinderboekenweek 2021

Thema voorstelling:

"Worden wat je wil"

VakBlauw_edited.jpg

Elk jaar een nieuwe Kinderboekenweek voorstelling, volledig passend bij het thema

 

Voorstellinggegevens

Deze voorstelling voor de Kinderboekenweek is zeer geschikt voor basisscholen, culturele instellingen, (kleinere theaters) en kinderevenementen met het thema "Worden wat je wil".
Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (bijvoorbeeld een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

  • Duur voorstelling: 45-60 minuten of anders in overleg.

  • Inbegrepen: decor, speelvloer, licht, geluidsinstallatie (tot 250 kinderen) en technicus

  • Doelgroep: groep 1 t/m 8 van basisscholen

  • Locatie: heel Nederland

  • Speelvlak: 5 x 7 x 3,5 meter (optimaal)

  • Opbouwtijd: 120 minuten

  • Afbouwtijd: 90 minuten

Kinderboekenweek 2021=VOL

De voorstelling voor de Kinderboekenweek 2021 was vol geboekt.

Bekijk hier de voorstelling van Kinderboekenweek 2022: Gi Ga Groen

Achtergrondgegevens

De voorstellingen van de kinderboekenweek worden gespeeld door Jori Veldhuizen. Jori is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen, clownerie: de allround entertainer kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk%20blauw_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Zijn naam is Jovel … Hij is een showman !!

Jori/Jovel  is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Jovel weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Jovel is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

"Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!"

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant"

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Kindcentrum Wilp-Achterhoek

"Wat een geweldige opening van ons thema 'verkeer en vervoer' door Jovel Entertainment. De kinderen van kindcentrum Wilp-Achterhoek hebben genoten van een fantastische Magic Traffic Show! De kinderen hebben het er nog steeds over en ook via de ouders hebben wij leuke reacties mogen ontvangen; "mijn kind kwam heel enthousiast thuis". Voor iedereen die nog opzoek is naar een leuke show; wij raden Jovel Entertainment van harte aan!"

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk%20blauw_edited.jpg
Banner_bruin.jpg