top of page
Showman Goochelaar Show Kindershow Jori Veldhuizen Opening Act.jpg

NOT 2023 - Showman.nl

Heeft jouw school gewonnen?

Win een show NOT2023
Voorwaarden winactie

Bekijk de winnaar van de NOT 2023 actie van Showman.nl:

En de winnaar is...
Vele honderden scholen hebben mee gedaan om de geheel verzorgde voorstelling van Showman.nl te winnen. De winnende school kun je hierboven in de video bekijken.

Heeft jouw school gewonnen?

Gefeliciteerd! We nemen binnenkort contact op, zodat we voor dit schooljaar een datum kunnen plannen voor de geheel verzorgde voorstelling.

Heeft jouw school niet gewonnen?

Ook gefeliciteerd! Elke school, bibliotheek, theater of organisatie die heeft meegedaan tijdens de NOT 2023 krijgt een cadeautje van Showman.nl:
5 % extra korting op een voorstelling naar keuze (bovenop de basisschool aanbiedingen!). Deze extra korting geldt voor voorstellingen die plaatsvinden in het schooljaar 2022-2023 of 2023-2024 én die geboekt worden vóór 1 mei 2023 (een optie plaatsen telt ook). Vermeldt bij boeking NOT2023. 

Het Schoolplein Spektakel is uitgezonderd van deze extra korting.

Voorwaarden winactie:

  • Uit alle inzendingen van het volledig ingevulde formulier wordt in februari 2023 één school als winnaar getrokken, de winnende basisschool wordt bekend gemaakt op Showman.nl.

  • De datum van de show wordt in overleg met de school gepland binnen het schooljaar 2022-2023 en is afhankelijk van de beschikbaarheid van Showman Jori Veldhuizen

  • De gewonnen show kan bekeken worden door maximaal 150 leerlingen (meer leerlingen is mogelijk als extra voorstellingen tegen betaling gespeeld worden).

  • De show vindt op school plaats in een grote aula, grote gymzaal of in een nabij gelegen theater.

  • Aan de te winnen show zitten geen kosten verbonden, zelfs geen reiskosten.

  • Hoe meer verschillende personen van één school deelnemen, hoe groter de kans dat de Showman binnenkort bij deze op school te gast is.

  • Tijdens de te winnen show worden foto's en/of video opnamen gemaakt, welke gebruikt worden ter promotie van de show. Het draait hierbij om beelden van de voorstelling, niet om de school, locatie of de leerlingen, hierdoor is dit niet in strijd met de avg.

  • Algemene voorwaarden van Showman.nl zijn van toepassing.

Blijf op de hoogte:

Kies je favoriete thema voorstelling(en) van Showman.nl

Bericht succesvol verstuurd

showman jovel jori veldhuizen goochelaar
balk blauw.jpg

Achtergrond

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen, eenwielfietsen, ballopen: hij kan het allemaal! Jori is op jonge leeftijd betoverd door de magie van het theater en circus. Na het afronden van zijn opleiding als leraar basisonderwijs, heeft hij een aantal jaar parttime gewerkt in het basisonderwijs én zijn entertainment verder ontwikkeld. Door passie, talent en training is hij nu al lange tijd professioneel artiest en ondernemer. 

De acts worden erg gewaardeerd: hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. De Showman speelt interactieve kindershows vol verschillende circusdisciplines; elke show met een eigen verhaal en thema, bijpassend kostuum, unieke trucs en compleet decor. Naast het bestaande aanbod denkt Jori met veel enthousiasme en beleving met u mee om uw evenement onvergetelijk te maken!

Jori Veldhuizen Showman Jovel Goochelaar
balk blauw.jpg
Showman voorstelling milieu afval zwerfafval recycle recycling duurzaam magic show.jpg

Magic RECYCLE Show

Thema: Afval & Duurzaam

Showman openlucht theater show festival evenement spektakel podium.jpg

Schoolplein Spektakel

Inclusief openlucht theater

Voorstelling Verkeer schoolvoorstelling

Magic Traffic Show

Thema: Verkeer

Sprookjes tovenaar kindervoorstelling kindertheater schoolvoorstelling thema sprookjes voo

De Sprookjestovenaar

Thema: Sprookjes

Showman Jovel Goochelaar Jori Veldhuizen

Magic Christmas Show

Thema: Kerst

Showman opening act show openinsact openingsshow.jpg

Showman Show

Feest: Magic & Circus

Kindershow kindervoorstelling goochelaar clown voorstelling circus kindervoorstelling kind

Circus Comedy Show

Thema: Circus / Carnaval

Wat anderen zeggen...

Rotterdam AHOY - Jeugdvakantieland

"Hij is een showman !!

Showman Jori is een entertainer pur sang met een tomeloze energie die voelbaar is in het hele theater. Door de variatie in zijn show genieten zowel de kinderen als de ouders met volle teugen van zijn kunsten.

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met deze vakman. Jongleur, goochelaar, presentator … een top entertainer waar wij in de toekomst nog zeker een samenwerking mee willen aangaan."

Cultuurpad 

"Showman Jori Veldhuizen weet zijn Magische shows moeiteloos aan te passen naar de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of een specifiek lesdoel is, de Showman gaat er mee aan de slag. Zijn shows laten zien dat leren ook op een leuke manier kan. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!"

SnowWorld

"Showman Jori Veldhuizen is een graag geziene gast bij SnowWorld. De afgelopen jaren heeft hij vele honderden shows verzorgd bij Snowworld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf. Zijn unieke Magische Wintershow is speciaal ontwikkeld voor SnowWorld. Bezoekers bellen regelmatig om te weten wanneer hij weer komt optreden. Gegarandeerd een volle zaal!"

Playmore - Speelmeer Vakantieactiviteiten

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Showman Jori Veldhuizen Van jongs af aan is hij een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. De voorstellingen zijn volwaardig entertainment, waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende kindershows, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd. Door zijn flexibele opstelling past hij zijn shows aan onze thema’s met gemak aan. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

Duinrell Zomershow

"Jori Veldhuizen laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" AD Haagsche Courant

"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeerder Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark." Citaat Streekblad Zoetermeer

Schoolfeest Goor - 1000 kinderen

"Wat een geweldige shows heb jij gegeven bij ons in de feesttent. Alleen maar enthousiaste kinderen gezien. Wat we ook zeer gewaardeerd hebben, is dat op een zeer prettige manier alles met je te overleggen is. Kortom, in de toekomst zullen we zeker nog eens een beroep op je doen. Nogmaals veel dank!"

Immanuelschool

"Wat was het een groot feest op de Immanuelschool in Boskoop. De samenwerking was top. De kinderen genoten van klein tot groot (groep 1 t/m 8) van de show van showman Jori. Ze werden erbij betrokken en waren van het begin tot het eind geboeid door goocheltrucs, acrobatiek en stunts. Een aanrader voor iedereen."

Opening Basisschool De Entree 

"Creatief, professioneel en flexibel. In deze drie woorden zou ik onze samenwerking omschrijven.
Jori heeft op geweldige wijze onze opening verzorgd, helemaal aangepast naar een tijd waar afstand houden noodzakelijk is. Van jong tot oud, iedereen heeft genoten. Bij ons eerstvolgende lustrum is hij zeker van de partij!" Directeur Kindcentrum De Entree Zoetermeer

balk blauw.jpg
Banner blauw.jpg
Bekijk video's
bottom of page